Snö igen!

Våren gjorde halt! Det som såg ut så bra för ett par veckor sedan ser mindre bra ut idag! Det snöra idag igen men det är tung blöt snö som nästan omedelbart blir till slask på marken. Men jag vill inte ha mer av detta förbannade vita, det räcker nu. Jag vill ha vår, jag vill gå ut och kratta. Vi hade nästan torr gräsmatta på gaveln mot Lunden…. ja tjena den lilla torra biten for!

Jag har börjat planera för student firande. Vi måste köpa nu kostym till Rasmus, beställa student jox, plakat och annat, vi måste boka ett datum. Skicka ut inbjudningar…. ja det blir nu bara släkten, nått annat kan det ju inte bli pga pandemin. Men så får det bli då, vad annat kan vi göra.

Jag och Maria köpte en bilbarnstol till Jonte och Nette igår, så jag var och lämnade den till dem efter träningen igår. Maria hade tänkt komma med men tyvärr så hade de fått meddelande om corona på Amandas dagis så hon ville inte komma och riskera att hon smittar Nette med nått. Bebisen har börjat leva om en hel del säger Nette, hon får inte sova heller för att den lever om. Det ska bli så roligt, vi ser båda fram emot att få bli fammo och bonusfammo till nästa lilla som kommer i Augusti ❤

Alltså glömde att skriva igår men vi har så roliga vikarier på vårt jobb, jag har skrattat i söndags så jag nästan pinkade på mig. En av våra tjejer missförstod en av våra boenden, det är inte alltid det lättaste att förstå alla gånger. Och messar en annan av våra vikarier och jag fick detta återgett för mig i söndags. Vi hade så roligt så det inte var klokt. Jag kan se hennes frustation när hon inte förstår vad personen säger. Det var bara så komiskt ❤

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Danne har sina uttalanden | Annas place in space

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: