Det blev lite tryck

Det blev lite tryck på lokalen igår. Många som ville boka sig i lokalen så jag fick hänvisa flera till zoom. En del vill ju inte vara på zoom, de kommer igen för att vi är i lokalen men glömmer att skriva in det. Det blir lite svårt för oss att hålla reda på allt då det inte står. Jag blir fast tagen på stan, du jag bokade men glömde boka mig i lokalen, eller får meddelanden om det. Jag skriver upp hemma har ett dokument för det men är jag inte hemma så kanske jag glömmer att skriva in det. Jag har ännu inte gjort det men man vet ju aldrig, mitt minne är likt en ensam ärta i en djuptallrik! Igår fick jag ta till reservplatser i listan oxå. Konstigt nog så har jag rätt bra koll på det, jag vet vilka som bokat och om de var inom ramen för de 10 som vi tar in och jag vet vem som blir på tur. Men blir det mycket mer så tappar jag nog det jag med 🙂

Idag är listan oxå fullbokad, har som vanligt ett par som sagt åt mig att de kommer men inte skrivit i lokal på listan. Så roligt att folk vill komma igång igen efter vintern och trotts att vi är mitt i denna jävla pandemi! Får se när den ger sig?? Nu hade vi 8 igen, de två veckorna innan har legat på 3 men då har det varit påsklov, folk har varit ute och rört på sig igen. Det lär vara en uppgång ännu nästa vecka innan det dalar igen. Undrar när fan folk ska fatta, res inte, håll er hemma, kom inte hit…… Levi var full i folk, vår fjällvärld lika så…… det blir aldrig stopp på detta. Sen skyller man på FHM, regeringen, smittskyddet osv. Men vem skiter i att följa restriktioner och ta eget ansvar…. jo vi!!!!!!

Idag måste jag iväg till lokalen och sprita sticksen….. det är tio par som ska ut på golvet idag. Jag spritar av dem innan deltagarna kommer ifall någon glömmer att göra det efter att vi är klar. Vi svettas rätt så rejält!

Oh det känns som om livet är på väg sakta men säkert tillbaka ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: