Danne har sina uttalanden

Vad jag har skrattat åt Danne igen. Alla tror ju att Danne är så jätte bra i engelska av någon anledning och det får man väl säga att han kanske inte är. Här om dagen satt vi i soffan och tittade tv och detta samtal utspelade sig. Något sas på tvn så börjar Danne att filosofera över det.
– Han sa looks likes… looks likes, looks likes
– Det heter looks like säger jag
-Looks likes kommer det från Danne
-LOOKS LIKE!!!!

Danne blir tyst en stund och glor på mig och säger trottsigt
-Och inte visste jag att du var född i Storbritannien, det har du inte sagt till mig!!! Det lät så dumt och hans min, jag garvade som fan!

Igår var vi på väg till Kalix jag och Savannah. Jag satte jeans och en tröja jag köpt från Sussu och mina boots som jag aldrig har på mig. Men igår tänkte jag, jag frös och jag får inte användning av dem så nu tänkte jag passa på. Dom är skit snygga och sköna men till mysbrallor!!?? Nääää men igår var det ju jeans dag 🙂
– Jag ska bara springa och kolla hur jag ser ut i spegeln säger jag innan vi ska fara. Danne tittar på mig lite pillemarigt och säger
-Jahaja vi har kommit upp i den åldern nu att vi klär upp oss innan vi ska till läkaren. Det anses ju som fint när man blivit äldre 😂 😂 Då var det nära en pink i brallan, jag skrattade så det inte var klokt. Sen kan ju Danne säga det på ett sånt roligt sätt.

Kommer ni ihåg mitt inlägg om Sieka bananer? Igår kom en fortsättning på den historien. Den tjej som inte förstod vad vår boende sa jobbade och vi började prata om det. Det var nämligen så att jag och en annan utav våra vikarier satt och pratade en kväll på samlingen och så ser jag en växt i vårt fönster och frågar henne,
– Vad är det där för nått!?
– Ja säger hon, kanske Elias ena annan vikarie tagit hit en vinbärsbuske, det har han gjort på en annan av våra gruppbostäder, det ser nästan lite ut som det på bladen.
Jaha tänkte jag det var då en jävla klen vinbärsbuske och tittar på den och tänker inte mer på det.
-Eller vänta säger hon, vilken menar du? Jag pekar på växten. Hon brister ut i skratt
-Näää jag tänkte du menar den andra som står på balkongen och tjuter av skratt
-Nä va fan det är ju våra påskris som står där ute!! Vi skrattar och hon härmar mig
-Jaha ja, vinbärsukse, nå jo, ja ja. Så någon dag senare får jag detta av henne

Jag berättar detta för den tjej som inte förstod ordet sieka. Hon sitter och googlar och säger….
-Det värsta är att det finns nått som heter Sieka bananer!
-Va säger jag finns det det, jo säger hon kolla här och visar upp den bild jag photoshopat i mitt inlägg. Alltså det var dagens garv, vi skrattade så det inte var klokt. Ja och vinbärsbusken har jag fått veta är Dannes korriander som han ställt i fönstret på jobbet.

Det är så jävla kallt ute, jag var just och förde Savannah till skolan och bara den lilla biten ut till bilen frös jag som bara den! Usch och fyyyy för kallt!!! De har lovat lite varmare till nästa vecka så det hoppas vi på.

Ja ja nu in på facebook en sväng, fixa frillan och sen tvinga ut Danne och mäta klart det han behöver till takbygget på altanen!

Be safe out there


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: