Annas Dance & Enjoy

För att se uppdateringar på denna sida så måste ni välja Annas Dance & Enjoy här till höger i kategorier!!!

Under denna flik kommer jag att skriva om vad som händer i zumba världen, vad som är på gång hos mig, hos Nina, Rellu, House of Joy och med alla andra zumbisar.

Annas Dance & Enjoy
Jag startade mitt företag i juni 2017. Jag hade då kört en zumba Gold grupp i 3 år som bara växte och växte. Jag fick byta upp mig i lokal hela tiden!!! Så jag hade inget annat val än starta en firma. Jag minns när Steve sa det till oss på min grund utbildning, ni kan även starta ett företag kring detta! Jo tjena tänkte jag, det är väl bra om vi för mellan 5-10 personer på passen! Men ack så jag bedrog mig.

Jag tog min licens med Steve Boedt i Gällivare i december 2013. Jag började hålla pass på Haparanda Fysiotek i Januari 2014. Där höll jag alla mina pass förutom Zumba Gold och zumba kids, de har alltid varit i min egen regi. På Fysioteket har jag varit fram till nu Januari 2020, den 14:e hade jag mitt sista pass där. Det var med både vemod och glädje. Vemod att lämna Fysioteket, det har ju varit mitt hem i 6 år men samtidigt en glädje att få starta upp helt mitt eget tillsammans med Nina i vår egen lokal ❤

Mina utbildningar
Basic 1- December 2013 med ZES Steve Boedt
Zumba Kids+jr och Pro Skills- April 2014 med  ZES Izabella Kin
Zumba Gold- September 2014 med ZES Monica Lejman
Strong by Zumba- September 2016 med ZES Monica Lejman
Zumba Toning- Januari 2018 med ZES Lars Wensink
Basic 2- April 2019 med ZES Rellu Päts

House of Joy
Hur skapades det? Jag har ju länge planerat att köra allt i egen regi men har inte haft någon lokal och jag behöver en så pass stor lokal i och med att Gold är så stor. Jag satt en kväll hemma och gjorde en kalkyl, hur vill jag att det ska se ut, vad vill jag köra, vilka tider, priser, vad skulle jag ha för inkomster osv. Jag räknade på om jag hyr B hallen till mina tider skulle det funka. Så kommer Nina förbi, jag visar vad jag håller på med och hon nappar direkt! Ska vi köra själva du och jag!! Och så blev det. Så skapades House of Joy. Nina har sitt företag, Joy of Movement och jag mitt Annas Dane & Enjoy, två företag som delar en lokal, tillsammans blir vi House of Joy ❤

För att se vilka pass som finns för veckan och för att boka in er går ni in här
http://www.timecenter.se/houseofjoy

Håll koll för det kommer att hända mycket i Haparanda under våren och sommaren 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: