Oh vad skönt

Sista dagen idag sen är jag ledig 3!!! De har lovat bra väder så jag tänkte jag skulle gå ut och skölja av altanen. Den är ju svart av sot. Sen har jag sagt till Danne att taket måste vara på plats innan Rasmus tar sin student, vi måste ju sitta ute och fika. Sen måste vi ju göra det i omgångar….. det är ju en förbannade fucking pandemi! Jag är så less den!

Har skickat lite fakturor nu på morgonen så det blir gjort, har några till att skicka men får ta det imorgon eller under helgen. Nu ska jag fixa frillan, det är snart dags för jobbet.

Jag har ju som sagt börjat joxa med Rasmus student, beställt plakat, banderoll och lite annat, inbjudningskort, bokat bagare till tårtor och smörgåstårtor. Men måste beställa till Jonte och Nette, de är ju vegetarianer, så de får något och äta de med.

Strong Nation idag, så jäkla roligt. Tänkte ta ut en ny cooldown idag. Jag har en farbror som är lite seg att få upp så jag hinner sitta med det samtidigt som vi pratar lite med varann, tv:n pratar, man joxar på lite i lägenheten och har allmänt mysigt innan han tycker att nu är det dags att kliva upp 🤩

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: