Hemma och hemma

Ingen gör något annat idag ärn är hemma. Alicia kom efter 13, Dennis skulle träna. Så hon hängde med mig. Dammsög och lite joxa i tvätt stugan….. fan jag glömde hänga upp sista maskinen :/ Måste göra det idag.

Gjorde alla korrar till veckan, de är klara. Ska börja dansa dom idag, så jag har ett litet hum till nästa vecka. Jag och Nina funderar hur vi kan locka folk till att Happis utmaningen, 30 minuter rörelse av någon sort varenda dag i 8 veckor. Vi har lite idéer om hur och vad men får se då vad det blir. Men nått blir det.

Kollade Mello på kvällen, egentligen bara strunt tyckte jag. Jessica Anderssons parad nummer föll platt, det enda överraskande var Lillasyster. Ja Arvingarna hade ju som vanligt roligt och hade en klatschig låt men thats it. Nå tiden gick iallafall.

Har fortfarande tungt med andningen, det ger sig inte! Nå så småning om kanske…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: