Det bidde inget

Det bidde ingen Jerusalema med folket på Klippan och Pörtet, många var sjuka så vi tar det en annan dag istället. Annars blev det inte mycket gjort igår, handlade, dammsög, var och rantade med Pian, Alicia och Dennis kom på kvällen, vi käkade ihop och lite sånt. Sen var det tv. Somnade inte förrän efter 02 men sen har jag sovit som en stock fram till halv 8!

Idag blir det att kolla korrar, barnvakt, det var nått annat jag hade på min lista idag, förutom det vanliga med tvätt och städ. Städa gillar jag ju inte men jag gör lite konstgjord andning idag tänkte jag.

Ställde mig på vägen igår. Jag har ju slutat äta mjukt bröd för lite över två veckor sen, äter inte ens ruis längre, bara hårt bröd. Ja jag har ätit toast på Taavolagården två gånger. För en vecka sedan slutade jag med vanlig glass. Jag älskar glass men väljer protein glassen, den är så suuuuper god och innehåller betydligt mycket mindre kalorier än vanlig glass. Sen har jag ju slutat med godis den 27/12. Jag har vägt mig av och till och inte märkt någon större skillnad, jag tycker att jag ökat i vikt istället! Jag har ju sprungit hos läkare för att jag inte mått bra i andningen och när jag går och sover så piper det när jag andas! Men jag vet inte varifrån pipet kommer? Tror inte det är själva lungorna som piper. Nåväl jag är lungröntgad, det var helt ok, jag har gjort spirometri och det var helt ok, det är gjort ultra på hjärtat plus prover och allt var helt ok. Men jag är inte ok, jag kan inte andas och jag har ingen ork!? Nå skit samma det ger väl sig, huvudsaken är ju att hjärta och lungor faktiskt mår bra. Men vad jag ville komma till var min vikt, jag har ju tyckt att jag fan imig går bara upp i vikt vad jag än gör. Så ställde jag mig på vågen igår och hade gått ner 5 kg??? Jag har två vågar och de visade samma. Nu vågar jag ju tusan inte ställa mig igen om det var nått fel på dom 😀 Jag är inte lika svullen som jag varit det ser jag ju själv men 5 kg ooooooneeeeej det tror jag inte på. Måste smyga mig in och kolla det sedan 🙂

Nä nu ska jag in på facebook, börja ta ut korrar och sedan fixa frillan. Alicia är på väg 🙂

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 10, 2021 @ 19:08:32

    Ska ni köra Jerusalema med sjukvårdspersonal i dessa tider?! 😳. Är ni fan int kloka? Mamma är på pörtet och får jag höra igen att nåt sånt här ska göras så ser jag då till att hon stannar hemma. Hoppas boenden och anhöriga fått veta om denna ide. Sorry om jag låter vass men det var det dummaste jag hört i dessa coronatider 😏

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: