Wooow

Jag gjorde en ny toning korre igår, de kommer att älska den skulle jag tro, Måste bara köra den med sticksen oxå så att jag vet att den funkar men jag tar in den på vårt Alla hjärtans dag pass 🙂

Fasiken jag vet inte om det är biverkningar eller vad det är. Jag har fått en ny medicin och jag mår inte alls bra av den just nu Jag blir seg och yr i bollen. Men det kan vara biverkningar läste jag. Den ska vara vätskedrivande och blodtryckssänkande och jag har ju redan medicin för det och ett lågt blodtryck som det är, jag har aldrig haft högt men efter hjärtinfarkten så skulle jag medicineras för det ändå. Så får se då om det är för mycket med ännu denna.

Jag tog mig tid och hoppade upp på vågen efter mitt falska resultat på -5 kg här om dagen. Minus 2 kg skulle det vara men det är jag skit nöjd med iallafall. Så nu börjar det ge lite resultat att jag inte äter godis eller mjukt bröd längre. Nått annat har jag inte gjort.

Måste in på Zoom, det har kommit nån uppdatering så jag ska gå in och köra den både på klienten och på zumbas sida så den inte börjar uppdatera precis innan passet eller skriker mitt i passet att det finns uppdateringar att göra! Nä nu ska jag starta dagen, jobbar 09-18! Men tar rasten på slutet så hinner jag hem och göra mig iordning för passet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: