Min nya…..

Kl 07.00
☀️ 11°C

En härlig dag ser det ut att bli, naturligtvis, jag börjar ju jobba! Igår då jag var ledig var det mestadels molnigt, det var inte kallt men ingen sol. Ibland kom den fram och då passade jag på att olja in altanerna. Så nu är det bara den stora kvar att ta.

Idag har vi avslutning med Zumba Gold, det har gått fort som vanligt denna vår. Många som anmälde sig, vi var tror jag 27-28, några som aldrig varit kom och testade och kom inte tillbaka, 3-4 stycken hoppade av efter ett par tre gånger, två stycken efter hälften osv. Men typ 15 är vi sammanlagt. Efter pandemin har det varit svårt att få folk att komma och träna igen. Det är det där järngänget några nya haffar man här och där. Eller så har jag kanske tråkiga låtar, svår korre eller så gillar de inte mig som instruktör…. vet inte men någon ny stannar alltid.

Nina kom på morgonen igår och vi planerade klart för Tornedalsrallyt. Efter det gick jag igenom mina korrar och sen drog jag iväg med Pia och handlade klart till ikväll. Kom hem hämtade Savannah, trodde hon skulle på möte men nej det var till att köpa en klänning 🙂 När vi var på väg hem, hittade vi Petra efter vägen, hon kom med till oss, Pia kom, hon hade hämtat ut sin nya mobb, samma som min Samsung Galaxy Z Flip 4. De gjorde hennes iordning. Jag hade oxå hämtat ut min men jag hade inte tid att fixa den då, gick igenom min camera mapp bara så att jag är redo att sätta mig med den efter passet.

Passet gick kanoners, kul var det, vi öste på, tjoade och hade super kul, svettigt, kämpigt men underbart 🙂

Det är lite tajt med tid att hinna rigga på tio minuter, jag ska ha ner scenen, hinna få upp högtalarna, koppla allt, och sen ännu hinna få datorn och zoom på plats. Jag är tacksam att kulturskolan släpper in mig tio i men igår var de sena så jag hann inte i tid till mitt pass. Man måste hinna testa ljudet och att allt är ok oxå. Jag har lite strul med en port i datorn, den funkar inte som den ska. Det skrapar när man sätter det externa ljudkortet i den. Så det tjorvade jag med för någon dag sen och innan jag kom på vad det var! Trodde det var det externa ljudkortet som höll på att gå sönder eller själv kabeln men se det var det inte, det var porten. Allt annat funkar i den men inte ljudkortet! Nå jag har två portar så jag använder bara den andra då.

Nå väl efter passet blev det bastu och sen fick jag äntligen sätta mig med min nya fiiiiina mobil ❤ Först startade den inte….. hmmmmm, de brukar ha lite laddnig men icke då, inte denna. Nå laddade några minuter så jag kunde starta. Vad händer då!!! Ja min gamla mobb är så full, 99,3% stod det så den klarade inte av att påbörja överföring…. nå perkeletto. Gick igenom appar, tog bort onödiga eller såna jag inte använder och tog bort, man kan ju hämta dem igen. Men det räckte inte! Hämta datorn och börja föra över min kamera mapp och lite annat tjofräs och då gick det. Beställde e-sim och laddade det i min nya mobb. Då har jag bankidet och swishen kvar i den gamla och kan logga in för nytt bankid. Måste iväg på banken och göra det annars. Man kommer ju inte åt sin banksida utan bankid. Förde över med kabel, det går snabbare så. Nå nu måste jag logga in överallt på nytt igen så att alla lösenord stämmer men de kommer man ju inte ihåg så där på rak arm, jag har ju min fuskis så det är bara att börja. Sen tömmer jag den och gör iordning den till mamma, hon vill ha en sån mobb säger hon. Det blir bättre för oss att ring henne ialf med video så hon ser. Ska sen kolla att man kan ha kontakterna direkt på skärmen så hon bara trycker på en bild så ringer den.

Ja ja nu ska jag in på facebook, ska hinna göra iordning mina priser oxå innan jobbet.

Han en fin dag i solen 💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: