Rensat…

Kl 06.45
☀️ 10°C

Ser soligt ut, har inte varit ut än. Igår var det faktiskt kallt! Hade shorts på mig och det var väl inte mitt smartaste val!

Vi har ju beställt en portabel AC förra veckan, fick en bekräftelse på min order men sen var det tyst?? Så nu har jag mailat företaget, Danne har beställt snöslungan från dom och det gick bra, inga konstigheter. Jag menar de flesta återkopplar direkt så man vet hur det går…. irriterande!

Hade min avslutning på Gold igår, det är alltid lite vemodigt, Gold gänget är helt enkelt GOLD 💛 Som vanligt har jag fått mitt sedvanliga blomarrangemang, som vanligt urtjusigt. Vi fikade efteråt och hade det lilla lotteriet 🙂

Har rensat på datorn i morse, flyttat över filer till min externa hårddisk, men måste beställa en till. Den här börjar oxå vara full. Och de börjar strula så mycket när de närmar sig bristningsgränsen. Det var lite så med min dator. Så nu rensade jag upp så att det blir lite mer space, helt plötsligt hade jag nästan 50% kvar 🙂

Himlen var så otrolig vacker igår, tog ett foto, jag har ju lite dille på det, det märkte jag när jag rensade bland mina foton på mobben oxå 🙂

Tvättade håret igår så nu blir det en hel del fixande innan jobbet. Så bäst att sätta fart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: