Alltså fatta, leeedig

Kl 06.15
☁️ 13°C

Ingen sol så typiskt när jag är ledig, men det är varmt iallafall. Älven är fortsatt hög, jag vet inte om det börjat sjunka här. Kanske marginellt. Jag var ner vi 21.00 igår och liiite kanske det har sjunkit.

Jag är ledig idag, så sköööönt. Nina kommer hit, vi har möte ang Tornedalsrallyt idag. Det var lite saker vi tyckte skulle förbättras från förra året. Och nog hade jag anteckningar på det….. men var är dom? Jag har hittat en del men inte allt. Men man tager vad man haver 🙂

Efter det ska jag gå igenom dagens korrar och så iväg och handla till avslutningen imorgon. Savannah ska och kolla på någon klänning så det drar vi iväg och gör oxå mellan varven nånstans.

Vi har p möte på jobbet idag, drar dit om jag nu hinner men det tror jag inte, det blir snävt med tid. Då hinner jag inte laga mat i tid så jag får äta innan träning. Eller så dricker jag en shake bara. Vi får se hur det blir, Rasmus är oxå ledig idag, han har oxå jobbat jätte mycket sen förra veckan så en dag ledig är nog välkommet.

Alltså jag kolla in dessa människor med filler, botox och allt vad det nu heter, hur de ser ut. En del av dom känner man inte igen. Nu var det nått om Åsa Westerlund, ni vet hon har varit med i Hollywoodfruar oxå. Jag kände inte igen henne, hon var så omgjord, jag var tvungen att gå in och googla henne, tänkte att bilden kanske var dålig men nog var hon förändrad! Tänk vad man förstör sig själv, det är inte klokt.

Körde Strong igår, det var tufft! Jag har lite tungt med andningen, det är väl pollen så det är jobbigt när man inte får luft! men orken var ändå bättre än sist, så jag är på bättringsvägen. Jag hade problem med ljudet, vet inte om det externa ljudkortet tjorvar eller vad det är, är det kabeln? Bytte port, den jag brukar koppla i hittade inte usb:en direkt. Nå jag bytte och startade om då blev det bra igen. Pulsen var hög, jag börjar vara tillbaka på banan igen. Det ska bli skönt med semester så jag hinner återhämta mig. men vi blev ett litet gäng igen, 5 stycken blev vi.

Ska till mamma en sväng oxå men det får jag ta lite senare på eftermiddagen. Dagen är fullspäckad. Det är mycket man ska hinna med på en dag. Måste hämta min blipp oxå därifrån. Sen ringa Anu, jag ska dit med kidsen i juni men jag va osäker på om någon kunde komma, det är mitt på dagen, de går skola ännu. Föräldrar jobbar och det blir problem med skjutsar och så. Men jag fick ihop ett gäng iallafall. Tror vi kör 3 låtar, ska planera lite 🙂

Jepps pepps, nu in på facebook och uppdatera och sen fixa frillan.

Ha en fin dag vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: