Godmorgon

Kl 07.00
⛅️ 1°C

Lite kallare idag, bara en grad när jag steg upp. Igår var det 10 grader på eftermiddagen, så skönt. Nå får se då vilka grader vi hinner upp i dag då.

Har skickat lite fakturor, skrivit ut fakturor osv. Momsen är gjord så nu är det bara att gasa på. Det är ju lite jox med bokföring, jag gör ju allt själv förutom momsen och slutrapporteringen där har jag hjälp förstås. Annika hjälper mig med momsen, nu tog det ca 3 minuter och skulle jag veta att allt är rätt så skulle jag göra det själv men det är ju om något inte stämmer som det blir krångel 😀 sen har jag ju Camilla som revisor.

Körde igenom gårdagens korrar på altanen efter jobbet igår, jätte skönt att man äntligen kan vara ute. Sen pass på kvällen. Folket droppar av, det är vår och solen skiner 🙂 Får se då hur det ser ut på kvällens Zumba Gold då?

Ja ja nu ska jag kolla korrarna sen ska jag iväg med dottern på stan en sväng. Vi ska köpa en ny BH till henne, hon har haft alldeles för småa. Så nu har jag lärt henne hur hon ska mäta och titta på storlekar. Det är inte lätt att gå från barn till ung kvinna. Mina fina gumma ❤

Ha en kanon dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: