Grr så irriterande

Kl 07.00
☀️ 1°C

Stiger upp till full sol och SNÖ! Det började ju hagla igår efter 17, hagel är bra. 2a gången det haglar och en gammal kvinna jag kände sa att det ska hagla 3 gånger sen kan vi räkna med att sommaren kommer, så en gång till då.

Anna känner sig nedstämd :/

Fick min nya högtalare igår, glad i hågen skulle jag koppla ihop mauin med den…… jaha jahaaaaa ja!!! De har olika kopplingar förstås! Ändå kollade jag hur det såg ut men se de såg likadana ut men de var det inte! Nå googlade och läste när jag kom hem och jepps jag hittade en kabel, så nu är den beställd!! Jag är kablarnas drottning alltså, jag har kablar till förbannelse. Förlängningar i massor men jag hatar när det inte räcker dit jag vill ha dom eller när jag inte kan koppla som jag vill! Bätre att ha en för mycket än att det inte funkar alls!

Jag var och hämtade Petra, vi hängde några timmar innan jag skulle iväg på pass. Rasmus körde hem henne sen. Hon är så fin Petra, världens bästa kusin till mina barn. Ja alla kusiner har sitt och haft olika roller genom åren med oss, med mina barn. Linda var ju en som bodde, var, hängde väldigt mycket i flera år hos mig mellan varven. Conny hade en period då han ibland kom på helgerna och sov. Fredde är ju jämngammal med Dennis och Jonte. Sen är ju Joel jämnårig med Petra men när han är här så vill han hålla kontakt och vara med alla. Men han har ju svårare, han är ju i Stockholm. Alle och Alva är ju som i mitten av alla. Men som vi alla är i vår släkt så är släkten viktig så även för dom. Just nu är Petra den som är mest här. Hon är viktig för oss alla på olika sätt. Hon och jag har ju samarbeten med hennes jobb, hon har fixat och hjälpt mig en hel del på olika sätt. Hon är ett bra stöd med Savannah och Rasmus och hon har funnit varandra. Så jag är så tacksam för alla kusinerna ❤

Passet gick bra, men en del var borta, det var sjukdom och möten. Men så är det ju, så funkar livet. Roligt hade vi, Ann-Sofie är så otroligt härlig, jag får alltid så mkt beröm av henne. Igår igen, hon berättade för alla om vad jag gör för henne, jag är bara bäst i hennes ögon av olika skäl, så gullig hon är, hon är en av de bästa supportrarna jag har ❤

Idag är jag ledig igen, sååå otroligt skönt och inga pass. Så jag tänkte hinna förbi till Jonte och babbla med Freya. Alicia är hon Mathilda denna vecka. Mina fina underbara barnbarn.

Nä nu ska jag sätta igång dagen, det har hunnit bli lite mulet men hoppas det blir varmare ändå.

Ha det fint!

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pia Innala
    Maj 04, 2023 @ 11:55:09

    Saga är viktig för Felicia, vi var hos Petra härom dagen och när vi slulle åka iväg så vägrade hon släppa Saga….härligt att se hur alla kusinerna bryr sig om varandra. Ja, du har betytt mycket för alla mina barn❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: