Strong Nation på altanen

Kl 07.00
☀️ 0°C

Soligt men kallt när jag steg upp bara 0 grader! Men det blir varmare till dagen. Så skönt när man vet att sommaren är på väg.

Vagnen är på väg att plockas upp, de har tagit bort pumpen, skruvat bort alla mattor, idag drar de bort vagnen och bryggorna. Den första säsongen är avklarad. Summa summarum av det, LYCKAT, det blev ett stort intresse för vakbad. Vi har fått mycket beröm för badet, jätte roligt! Fast det mesta berömmet ska ju Pia, Jussa och Tuula och Terho ha. De är ju de fyra som joxar med vagnen och badet. Jag har lite andra sysselsättningar som koder och kontakter och sånt. Jobbar mer i bakgrunden. Men jag hinner inte så mycket som jag skulle vilja, men jag jobbar 96% (100 men tj ledig lite) sen mina pass på kvällarna. Sen har vi ju alla familj och ett husehålle. Det är det sistnämnda som blir lidande av att jag inte hinner. Sen vila??? Vad är det?? Ja ja en vecka tänkte jag ta nånstans i sommar…. just det måste ju planera sommaren, jag ska ju dansa med barnen i parken.

Sommar i parken…. vad ska vi då vara, jag har ju klätt ut mig. Första gången var för två år sen, då klädde jag ut mig till sjörövare, förra året var det flera olika personligheter. Men vad hittar jag på i år? Vi får se, måste rota fram pappren från förra sommaren. En gamling kanske? Men hur fortsätter jag med det? Vad ska denne göra? Första låten är alltid för rollfiguren och vad har man då? Mamma är lik sin mamma? Jag får fundera mer på det. Sjörövaren brukar ju inleda så det får han kanske göra i år med 🙂 Då är två rollfigurer klara. Polis, tjuv? Jag har smitit och smyger runt björkarna, kanske jag kan få nån från personalen att agera polis o jag är tjuv eller tvärt om. Men musik till det? Ja ja tankarna börjar snurra, då löser jag det eftersom 🙂

Körde mitt Strong pass ute igår, jag hade bara zoomare så jag tänkte att jag är ute. Badhuset är egentligen stängt ändå, det var ju helg. Först kändes det kallt. Jag ställde datorn på mitt notställ, plattan är ju i metall, likaså mitt datorchassi så efter en lite stund började den bli för kall och blinkade hit och dit, olika program öppnades osv. Men satte en gummit bit under den och sen slog jag in den i min dunkjol, då gick det. Den blev varm och snäll igen 🙂 Körde igång och bara efter en liten stund var jag tvungen att öppna min tröja och lite senare ta bort även den så jag körde i linne. Solen kikade fram lagom precis när vi började och sken hela tiden. Det var riktigt skönt faktiskt.

Dags för den sista jämförelsebilden

Ja ja nu blir det facebook och frillan, sen förbereda sig lite för dagens pass. Sen blir det jobb 🙂

Ha en fin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: