Premiär

Kl 04.30
☔️ 3°C

Små regnar när jag stiger upp, de har ju lovat skit väder under hela helgen, vad trist! men då kanske det kommer mer folk på vår Dansens dag. Hade det varit fint så är folk ute. En får vara positiv 🙂

Jag har ont i nacken som fan, igår började jag nysa helt plötsligt, jag har kanske lite små ont i halsen eller så är det för att jag är relativt nyvaken än. Jag hade ju premiär på min el sparkcykel igår, första svängen i år. Dom är så roliga att köra. Men idag blir det bil, det är inte så varmt än så man tar den när vädret är dåligt, jag inte jag iallafall. Jag är ju lite kräsen med kallt 🙂

Idag ska jag förbereda mig för morgondagens grej. Ta ut låtarna, hade tänkt föra det igår man hann inte eller orkade inte ska jag väl säga. Jag var så trött när jag kom hem så jag sov en skvätt, kanske typ 15 minuter. Danne lagade käk så jag åt, skulle sova sen men då ringde en gammal kompis till mig och vi babblade i telefon i 1 tim och 40 minuter!!! Jag sa att kanske detta är ett tecken att vi borde prata oftare med varann 🙂

Lagade mitt hår igår kväll, jaha vad gör man då? Min dreads var inte meningen att de skulle bli mina egna, Åsa flätade ju i fake i början och sen var det meningen att jag skulle ta bort det när jag blir less. men vad gör mina fingrar av gammal vana, jo jag börjar snurra rötterna och vips så hade jag satt igång håret att dreadda sig. Så vi flätade om dom några gånger, hade en teknik i slutet som vi kallade ”korvbröd” 😂 då var mina egna dreads så pass långa så vi inte kunde sätta fast faket i dom så vi delade fuskdreadsen i mitten och la mina som en korv inne i dom och så sydde Åsa fast dom så. Men några av mina egna var så tunna på vissa ställen så nu med tiden har de gått av lite här och där sen har jag startat nya där jag tyckte det fattades nån. Så jag har haft massor av olika längder på dom. En del gick ner till röven, (dom har jag klippt av nu) medans de kortste går till axlarna. Jag har sparat dom som gått av (liksom sista 5-8 cm längst ner) Petra tog nån av dom och satte fast dom på dom kortaste nya dreadsen och igår hittade jag fler stumpar så jag satte fast dom där det behövdes. Det kändes genast bättre, nu kan jag ha dom helt lösa utan att det står ut några som antenner från skallen 😀

Annars har jag väl inget vettigt att säga, mamma är friskare nu. Hon är lite hostig sa dom men febern är borta och hon äter och dricker igen. Så vi skulle få hälsa på nu till helgen. Hon och hela hennes avdelning hade covid, tror nästa alla hade det. Jag har pratat med henne och hon är trött men piggare igen.

Börjar jobba 07 idag så lite blogg, lite facebook, frillan och sen jobbet. Ja ja det är dags att ta tag i dagen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: