Dansens dag

Kl 07.00
🌨 -2°C

Aftonbladet är läst, radion är på här bredvid har upptäckt att det är rätt mysigt att ha den babblandes i bakgrunden, är det panschis varning på det månne? 😀

Mamma är jätte dålig, hon hade hu covid och blev bättre av det men sedan kom febern tillbaka och nu äter hon inte, hon dricker inte, hostar jätte mycket så de har satt henne på penicillin och hon ligger i drop. Så får se då hur det går, hon är jätte svag, stackars fina lilla mamma, hoppas hon klarar detta nu ❤ Jag försökte ringa dit men de var mitt i morgonrutinerna så de skulle ringa upp mig sedan.

Idag har vi Dansens dag, kulturskolan och jag jobbar ihop. Vi kör igång kl 12 och håller på fram till 14. Det ska bli riktigt roligt, jag har tagit ut låtarna igår, ska köra igenom dom strax. Det blir mkt zumba kids och sedan någon Gold låt och lite lugnare fitness låtar. Så det ska bli riktigt roligt faktiskt. Jag startar och efter mig kommer Kulturskolans dansare och visar upp sig och efter dem blir det jazzdans med deras ledare Cathrine Henriksson Guerron. Så det blir roligt faktiskt Jag tyckte det var jätte kul att hon frågade mig.

Det har snöat i två dagar av och till, blöt tung snö och nu ligger det vita kvar….. fyyyy vad less jag är på snö. Men det här far ju snabbt, det smälter ju nästan så fort det kommit ner, de har ju lovat snö ännu imorgon, jag ska ju dansa på kvällen med kidsen på Valborgsfirandet, hoppas det inte är moddigt då. Man blir så blööööt!

Tänkte kolla med pojkarna med familjer om de kommer med och äter idag på eftermiddagen med oss. Tänkte om vi skulle samlas och gå på Milano, jag ska höra med dom redan nu på morgonen innan de gör upp planer för dagen.

Nä nu måste jag börja öva mina korrar.

Ha en fin lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: