Trött

Kl 05.45
⛅️ 7°C

Vaknar och är lite trött, liiite täppt i näsan och ont i huvudet och nacken. Får se då om det är min tur nu eller om jag bara sovit dåligt. Rasmus är ju sjuk och Danne är ännu dålig fast nu börjar han orka vara vaken, men hostar och kraxar än.

Gårdagens Gold gick så där, har ätit dåligt så jag var lite virrig plus att jag hade redan ont i huvudet igår. Så lite extra virriga var jag 🙂

Jobb idag, 09-18…. hemma dag med en brukare. Det innebär städa, handla, tvätta och fixa.

Förbereder mig i huvudet för Dansens dag på lördag, det blir en lite blandning mellan, kids, Gold och fitness. Jag brukar förenkla när jag ser vilka som är där, vad de kan då förenklar jag medans jag dansar.

Vi är på väg till Övertorneå i slutet av Maj och hålla en masterclass, Rollo och Carina kommer oxå med härifrån, så det blir riktigt kul. Kanske jag kan locka med Cathrine och Nina oxå, vi får se 🙂 Måste kolla upp lite först. Penolope som vill att vi kommer håller på att fixa lokal och ljudanläggning, sen måste vi kanske ha en scen om det blir mycket folk. Jag är inte så pigg på att dra med min högtalare…..

På tal om högtalare så har jag beställt en till, inte en till Maui då de är så in i h-vetes dyra men en annan så jag får två, en på varsin sida, jag vill ändå ha det så. Det är oxå en aktiv så jag kan göra inställningar på den oxå. Jag satsar ändå rätt mycket på sånt som högtalare, kablar osv för mig är det viktigt att ha ett bra ljud, det är ju oxå en upplevelse när man dansar.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, sen fixa frillan, tvättat håret igår så det är en del att ta reda på 🙂 De säger på radion att enda chansen till sol är i tornedalen, jo vi har lite sol faktiskt, lite moln med. Igår var det varmt på dagen, 10 grader så skönt. Det regnade på kvällen så lite mer av det vita for. Ska gå och knuffa ner den sista lilla vita högen på altanen.

Ha en fin torsdag


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: