Hur gör djur

Kl 07.00
☁️ 3°C

Jag glömde ju att ta foto på måndag men jag har för mig att jag tog på Onsdag istället så jag lägger ut skillnaden i smältning.

Allts så mycket det smält bara på lite över en vecka!!!! Men då small det till och blev jätte varmt!

Igår var vi och kastrerade Rasmus honkatt. Det tog mycket längre än vd de trott. När de öppnar den så ser de att hela livmodern är inflammerad så, de var tvungen att ta ut den. Så det var tur att vi kom in när vi gjorde. Stackars missen den var så snurrig, och ögonen var stora hela kvällen. Det hade varit svårt att söva henne så jag tror att de fått ge rätt mycket innan hon somnade. Jag ska strax gå ner och kika till henne. Hon är ju instängd med Rasmus nu så hon får vara ifred och läka. Allt drog ju ut på tiden och jag skulle ju börja jobba kl 17, 16.55 rullade vi in i Happis, ringde till jobbet och sa att jag blir några minuter sen, var ju tvungen att vafra och sätta in katten, kolla att den mår bra och sen ta mina grejer och dra iväg.

Vi gjorde oss klar och drog på dans på Folkan. Det var jätte roligt, men våra är ju lite äldre nu så klockan 21 ville de hem så vi drog väl en kvart över nio mot hemmet. Hemma strax innan 22. Så det var en bra kväll. Idag har vi café så det ska bli roligt. Jobb helgen går i rasande fart.

Ja ja nu ska jag in på facebook och sen göra mig klar för jobbet, jobb 10-22. Vädret är inte det bästa, Aada ville att vi grillar på café dagen så det får vi väl göra men kanske äta inne då.

Ha en fiiiin dag alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: