Underbar dag

Kl 07.00
☀️ 8°C

Det ser ut att bli en underbar dag idag. Jag har semester halva dagen, jag ska iväg och kastrera Rasmus honkatt, den skriker som fan och Finn blir galen, han flyger på Roffe direkt han hör katten. Sen löper den igen, det är ju inte länge sen den löpt, detta löp var jag inte beredd på.

Jobbade igår, vi har lite sjuklingar på jobbet men det verkar vända nu, Idag blir det dans. Dans i Happis, det blir kul. Börjar jobba kl 17 i och med att jag har sem halva passet.

Det blir bara en snabb blogg, jag känner inte för att skriva något speciellt idag…. har kanske bättre lust imorgon…..

Ha en fin dag i solen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: