Lördag gick

Kl 07.00
☀️ 0°C

Fint väder idag igen, det hade behövt vara igår för våra planer igår var att grilla korv men det var ju så kallt!!! Idag är det visserligen sol men ingen värme än iallafall. De har lovat regn vid 12 fast det skulle väl bara hålla på typ en timme men efter det så är det molnigt.

Vi har ju sjuklingar på jobbet, två av våra boende har feber och har varit lite små dåliga. Nu är Danne sjuk, snorar och hostar, får se var det tar vägen. Men han är ju oxå lite oj är du sjuk….. när jag känner efter så har jag nog liiite ont i halsen och *host host* och jag känner nog att jag har lite feber oxå. Så man vet aldrig riktigt där. Men vi ser ju var det utvecklas 🙂 Jag känner själv att jag är lite tjock i bröstet, om det blir värre så kommer jag inte att köra toningen och strong passet. Men då skulle jag kunna fara till lokalen och gå igenom det nya jag tänkt mig. Lite lätt då, inte med nått tempo eller så. Men så jag ser om det funkar det jag tänker mig.

Ja ja nu ska jag vidare i etern, kolla lite facebook, fixa frillan och sen iväg 🙂

Ha det gott mina vänner ❤

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pia Innala
    Apr 23, 2023 @ 09:09:49

    om du inte kör passen så kan jag följa med dig till lokalen, för jag vågar inte träna nåt ännu den här veckan heller…..

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: