Satan, flög upp ur sängen!

Kl 07.00
🌫 ☀️ -3°C

Alltså vilket liv det var här på morgonen!!! Först ringde Dannes alarm hur länge som helst innan han stängde av det! Jag vaknade här uppe av det men inte han som sover brevid det! Nå sennär han väl kliver upp så lyckas han öppna balkongdörren utan att stänga av alarmet och vad händer, det tjuter i hela huset. Han rusar och stänger av det, ja då kommer ju bekräftelsen på mobilen och sen ännu en röst fr Verisure i högtalaren som säger att de påbörjar återkallningen av larm! Nå sen var det ju slammer hit och dit, jag somnade om. Mitt larm ringde 07 och det står LABB, FAAAAN flyger upp ur sängen, missar andra tiden till labb, skulle ju vara där klockan 07. Nå kollar kalendern, nej det är imorgon först, puuuuh. Väcker Rasmus, han skulle jobba, fixar kattlådor och mat, sätter på kaffe och tänder en brasa. Nå niin det var den morgonen det!

Var med Bejan, Lina och Pia en sväng på stan igår. Hon vill köpa nått från Finland, men hon behöver nog lite mer tid för att kunna välja. Vi skulle gå på Rajalla istället, kanske vi hinner på fredag.

Körde toningen igår, det är så jävla kul, vi var tio bokade. Undrar var mina Eritrea tjejer är, de var så flitiga innan Gold började, tror de missuppfattat och tror att de inte kan komma alls om de inte köper Gold…. en av dom kan bra svenska, ska messa till henne.

Skrattar jag fick en bild av Ullis igår, hon körde på zoom och brukar alltid lite då och då fota när hon hinner och kolla igår, vilket foto från cooldown, alltså vad jag ser nöjd ut 😂😂

Idag blir det däremot Zumba Gold, 4e gången redan, nästa vecka ska vi börja byta låtar. Jag har ju lånat två högtalare av Station, två utav de äldre…. herrejestanes så de skramlar och skräller men de hörs och vi har ljud det är huvudsaken 🙂 Vi överlevde igår oxå och vi lär göra det idag med. På fredag kommer min nya, så kul! Då ska jag lämna tillbaka deras och vara och testa min 🙂

Ja ja nu har jag en del att göra innan jag ska iväg och jobba. Måste skriva stödorden till mitt anförande i morgon. Har ju nu skrivit en utförligare text men jag ska skala ner allt till bara stödord. Ett för varje punkt. Det ska bli riktigt spännande 🙂

Nä nu jäklar startar vi dagen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: