Torrboll

Kl 06.15
☁️🌫 -4°C

Tittar ut, fan vad dimmigt, måste titta så det inte är snö som kommer……. nope ingen snö, puuuuh! Men dimmigt som bara den.

Jobb helgen är över för denna gång, 7 av 8 dagar avklarade, ja jag hade ju sem på lördag. Kom hem och vilade en skvätt, gick igenom Strong, jag har ju ett nytt block som jag bara kört en gång så det var ett måste att titta lite extra på. Det var ju ingen Strong förra veckan eftersom jag jobbade. Det var två bokade…. men jag tänkte att jag kör ändå, jag behöver få göra blocket och sen ville jag se att de lånade högtalarna funkade. Idag måste jag ta med mig en skruv mejsel, handtagen skallrar som fan! Annars drar jag fast dom med spännband! Det kom en person på passet, Johannah. Men det spelar ingen roll vi körde på, jag hade en max puls 193, så det var inget slöande för det.

Ledig idag, skönt, det har varit en lång arbetsvecka men men storhelgs ob att vänta i maj så det är ju lite bra ialf.

Jag tog ju foto varje vecka förra året i April för att se hur det smälter, tänkte göra det i år igen. Missade ju förra veckans foto och det hade nog varit stor skillnad från förra måndagen till idag. I torsdags när jag var ut med mamma i rullstolen var det alldelens hemskt, Det var moddigt, mycket snö på vägar och trottoarerna ska vi inte prata om, isigt, spårigt, vi var tidvis tvungen att gå på vägen för det gick inte att gå på trottoaren. Nu är både vägar och trottoarer i stort sett bara.

Hör kommer fotot från 11/4 22 och sedan dagens foto, snömängden är väl ungefär den samma

Bejan och Lina kom när jag kommit hem efter passet igår, jag och bastubruttan Lina skulle ju bada bastu. Men vi fick lite tillökning i vårt badande, Alicia kom med. Hon och Dennis kom så hon bestämde sig för att komma med och bada. Så det var prat om skolan, vilken klass man ska börja, det skiljer ju bara 2 veckor mellan dom. Vi pratade lite killar förstås om hårschampon och balsam, trassligt hår. De gillar båda att tvätta sig med riktiga tvålar, dom är sköna att hålla i händerna. De skrubbade sina fötter med fotskrub och borste, så vi hade lite spa i bastun. Det är ärofyllt att få bli utsedd att bada med två 7 åringar. Sen när alla farit så var det soffan en liten stund och sen lägga sig, trött som en gnu!

Jag är så torr igen, fattar inte, det spricker runt mina fingrar, jag brukar ha så på vintern men inte denna tid, jag har hudsprickor i huvudet, jätte torr hårbotten och det är ju lite besvärligt med mitt hår. Torr i ögon, på ögonlock och slemhinnor. Det nya är väl ögonen det andra har jag haft i några år och just fingrarna de sista 3-4 åren. Det är så jävla ont!

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, sen ta ut en ny korre till kvällens pass och så fixa håret så jag är redo för dagen. Systrarna är på väg 🙂 Nu kommer solen, dimman lättar, underbart!

Ha en fin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: