Veterinär, var god dröj

Kl 06.30
☀️ 0°C

Morgon började med stress! Hade provtagningar på morgonen, 11 rör, det var inte illa va! Beställningar från två olika ställen. Rasmus ville att jag kollar att han är vaken, han skulle upp kl 07, ringde och ringde fr väntrummet men han hade inte ljudet på!! Ringde Danne och väckte honom så han kollade att han är uppe. Det satt en äldre garanterat rökande dam i väntrummet, raspig och sur röst. Den första blev inkallad, då börjar hon och perkla på finska, jag hade tid klockan 07 och jag tänker inte sitta här och vänta, ni ska ju ta mig först!! Vänligt svarar tjejen, det är din tur snart. Hon muttrar på även när de stängt dörren. Tänkte för mig själv, jag har oxå tid 07 så hoppas de tar mig före henne. Dörren öppnas och de ropar in mig, kvinnan blänger och börjar återigen att muttra, då vänder jag mig om och säger -jag hade oxå tid kl 07 bara så du vet! Då blev hon så vänlig, jaha ja jo ingen fara eller nått liknande kom ur henne. Sedan medans jag sitter där så hör jag att de tar in henne i det andra rummet och då är hon så vänlig minsann!!

Läst tidningarna i sedvanlig ordning, fixar med håret under tiden, drar i det som smitit, tvättat håret igår och då är det alltid mycket att göra.

Sitter och väntar att blir uppringd av veterinären. Rasmus hona löper igen!!! Och Finn slår direkt på radaren- VAR ÄR ROLF??! Den jäkla hunden behöver lite kattpisk! Hon har ju nyss löpt! Förbaskade katta. Nu ska jag försöka få tid till henne. Pratade med Kalix men de hade inga tider förrän den 21a!! Jag ringde Töre men de har inga såna tider alls!!! Så jag ringde tillbaka till Kalix, de ska ringa upp mig. Hoppas de gör det då!

Alltså vad jag skrattade, vi satt på jobbet igår och pratade om vädret, jag Ida och Danne. Ida sitter så hon ser ut på himlen. Titta säger hon, titta upp mot himlen bort från snö och sånt så skulle man kunna tro att det är sommar ute. Danne han tittar upp….. i taket! Ida tittar på det en stund och säger Och du glor i taket så klart! Jag skrattade som bara den! -Ja säger Danne, du sa ju titta upp!! Jo men jag menade ju UT! Vilken syn, där sitter Danne på soffan och glor upp i taket!

Ja ja nu ska jag fixa håret, ska iväg och jobba kl 11 och läsa igenom mina stödord inför kvällens prat på middagen med LIONS 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: