Sitter på jobbet

Kl 04.45
🌑 -16°C.

Hann inte blogga på morgonen, har suttit på zumbas sida på morgonen, vi har slängt in en beställning. Så det ska bli kul men jag tog inte så mkt denna gång, hade velat köpa skor oxå men jag blev snål. Det har blivit så dyyyyrt med deras kläder.

Jobbar som sagt till 15 idag sen ska jag och Danne och kolla på kläder, vi ska ju på 50 års fest i helg, Johannah har klivit över till dam åldern.

Passet gick bra igår, vi hade en som fick ett litet vad ep anfall. Inget större men det är ju lite om och kring och jag tyckte så synd om henne. Men allt gick bra iallafall, jag blev lite desorienterad själv bara 🙂

Ledig kväll, inga pass, ledig helg så då ska jag sova ut…. till 07 😀 längre brukar det inte bli 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: