Fredag och ledig

Kl 07.20
☁️ -3°C

Vaknade första gången halv 6 men tänkte när du nu jävlar ligger du still, du stiger inte upp och du är inte piss nödig heller!!! Den gode Finn kände nog att jag var vaken för han kom och la sig bredvid mig och spann som en redig utombordare. Så jag somnade om och vaknade tjugo över sju. Så skönt att få sova lite längre iallafall. Allt morgonjox med djuren tog ju sin tid så kvart över 8 satte jag mig vid datorn och började läsa tidningarna.

Vi ar ju 50 års fest imorgon. Johannah blir stora damen . Det ska bli jätte roligt, Danne var och köpte kläder igår, jag har ju en hel del men får se vad jag tar, tänkte jag skulle dra en sväng och kolla in lite kläder ändå. Jag skulle behöva skor, jopp hör och häpna, ja har skor men jag skulle nog vilja ha nått annat…. 😀

Festen har börjat redan igår, messade med Savannah. Hennes ADHD stoppar ju henne rätt mkt, hon blir stressad av allt folk och sen går hennes hjärna på högvarv hela tiden, hon blir jätte trött och orkar inte långa stunder. Hon hör allt, ser allt, luktar allt, känner allt och alla. Hon kan inte stoppa det, hon tar in allt på en och samma gång. Hon kan inte koncentrera sig på det som är viktigt, på vad någon säger till henne tex, hon kanske ser någon som bytt frisyr eller hör en stol skrapa någonstans, då är fokuset där. Det blir ett enda surr av röster, rörelser, ljud och oljud, lukter och intryck. Så hon var rätt slut i hjärnan redan efter ett litet tag och gick till stugan för att spela kort istället med Emils kusin. Hon försöker verkligen och vill inget annat än att vara som andra, orka som andra och hon får får dåligt samvete för att hon inte klarar det, skäms och ber ständigt om ursäkt för sin existens. Men hon gör det hon gör och stannar så länge det går sen är det ju bara att gå undan, inget mer med det.

Jobbade igår, kom hem, var oxå helt slut, vilade en liten stund sen drog vi ju på stan jag och Danne. Efter att vi shoppat så for vi och hälsade på Anders och Karin en sväng. Det var riktigt trevligt. Det var så fint i huset, de har ju repat mkt innan de flyttade in. De har ju tagit över Anders mammas hus.

Ja ja nu ska jag kolla facebook, morgon fika, fixa frillan och väcka resten av gänget och sen ska jag ut på stan en sväng.

Trevlig helg mina vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: