Bytte tur

Kl 04.30
🌑 -6°C

Jäklar det har snöat lite under natten, inget när jag steg upp men det verkar ha kommit en del tidigare. Skulle egentligen börjat 09 idag men Mari ville byta tur och det passar mig bättre att få börja tidigare då kommer jag hem oxå tidigare och hinner kolla lite korrar och vila innan passet ikväll.

Alltså jag var trött som en gnu igår på jobbet, kände att jag knappt orkade tänka. Alltså det funkar inte när man blir så trött. Jag hinner bara in dit och det går en halv timme så börjar jag att gäspa. Det måste vara nått i luften där, och det sista tiden har varit gräslig tycke jag. Om det bara hade varit jag som är trött så hade jag tänkt att det är nått psykiskt men vi är flera som upplever samma sak!

På dan innan jobbet kollade jag igenom lite korrar och så for jag med Savannah och handlade. Sen var det jobbet nästa, jobbade hela min kväll så inga pass. Folk frågar varför jag har så billiga kort och det är just därför för att jag har rätt lite pass i månaden och så jobbar jag ju som sagt vissa gånger oxå.

Men ikväll blir det pass, ikväll är det Zumba Gold ❤ Får se då hur många som kommer tillbaka jag hade ju några första gångare 🙂

Nå niin nu facebook och så frillan, sen jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: