Snurrig, virrig och konstig

kl 07.30
☀️ -13°C

Herreguuud så virrig jag är, somnade inte igår, kollade tv, hittade en serie som jag skulle vilja se från början, Kevin Costner i huvudrollen, Hatfield and McCoys, det är bara tre avsnitt, såg nog andra delen igår. Den har kommit redan 2012. Det handlar om en fejd mellan två familjer. Den började efter inbördeskriget och pågick i nästan 30 år. Den startade om jag fattat rätt pga av den ena släkten Hatfields mördade en McCoy för de trodde han skjutit en kompis till dom under kriget. Sen var det något om en gris som simmat över den flod som skilde släkterna åt. På den ena sidan av floden var Kentucky där bodde McCoys och på den andra sidan West Virginia bodde Hatfields. Så den måste jag se från början.

Somnade först efter 04, närmare 05 var den. Ringde Patte vid 03.30 och sa att jag inte kommer och jobbar idag, jag var dö pigg ännu den tiden på natten, gissade att jag inte skulle somna i det närmaste. Så nu är man virrig, snurrig, och noll koncentration, kommer inte ihåg vad jag ska göra. Skulle in i köket och göra något viktigt…. kommer dit, vad gör jag här var min undran…. kommer inte ihåg nu heller vad det var som var så viktig. Men det kommer kanske. Allt lär gå i sirap idag! Det kanske får bli en dag i soffan, i morgonrock med just serier.

Ja ja nu in på facebook en sväng, fixa frillan, ta mig en lite prommis med Roffe för och hämta luft. Nu gäller det att inte somna på dagen för då sitter jag där ikväll igen och blavar på läpparna.

Ha en fin dag alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: