Jobb helgen har startat

Kl 06.00
☀️ -14°C

Men fyy hellskotta vad kallt idag igen! Jag vet inte vad det blev sen på dagen igår, glömde titta, det var ju 15 igår morse oxå. Men det kändes kallt hela dagen tyckte jag.

Idag blir det café på jobbet, vi ska göra vofflor idag, det är ju voffeldagen idag. Så vofflor, grädde och sylt och bara lite samkväm ihop 🙂

Börjar jobba om ett tag och jobbar till 20 ikväll så nog vet men vad man gör alltid 🙂 Ingen brist å fritid under jobbhelgen iallafall.

Soligt ute när man stiger upp, vackert väder fast att det var kallt. Haft jätte konstiga drömmar….. jag har gjort mycket, varit och rest, allt var mörklila och svart, det var kväll….. jätte skumma drömma. Tog lergigan första gången och inte vet jag om det nu hjälpte men jag somnade och sov utan att vakna upp helt. Klockan håller med, jag har sovit bra och återhämtningen var bra.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: