Ja ja..

Kl 06.30
☁️ -15°C

Nå perkele vad kallt det var när jag steg upp! Men det vänder ju snabbt denna tid på året så det lär bli betydligt varmare till dagen.

Var på provtagningar med Savannah, sen var vi och beställde tid för att ta ut hennes p stav, vi tror nu när vi läst om den att den oxå kan ha en bidragande orsak till att hennes mående försämrats. Jag har googlat på det och det kan vara mycket möjligt. men vi provar, vi tar ut den så ser vi om det vänder något iallafall.

Var själv till läkaren…. och det är likadant då jag går dit, jag är dålig på att säga hur det egentligen är…. sjukskrivning har jag sagt nej till…. nå kanske jag kunde tagit 50%? Nå jag ska se, jag ska väl få samtal, får se va den personen säger. Fick göra tester förstås det är ju brukligt. Hon ville sätta in escitalopram men jag sa nej. Jag vill inte ens gå in i den svängen, jag har sett och vet vad de gör! Men jag fick lergigan så att jag ska kunna sova bättre. Det gör ju mkt för hjärnan om man kan sova. Men inte vet jag om det ger något heller att gå till läkare….. fast det är väl det att jag vet inte vad jag vill ha hjälp med heller. Det känns som om det där reder jag ut själv. Hon kom ju fram till samma slutsats, du är ju inte sjuk, nej det är jag inte, det har jag inte trott heller, men totalt slut i skallen…… fast jag vet inte är jag det? Äh va fan, jag kör på som jag brukar på mitt vis, jag känner min kropp, mitt mående, jag vet hur jag ska fixa det. Får de då vem jag får som kurator? Hoppas det är någon som är bra då!

Var sen på kvällen och hälsade på älskade lilla Freya, sen efter det stannade jag hos Minna och Pontus och pratade en sväng. Blev där över en timme, sen hem, soffan och så sova efter 24. Nu blir det jobb helg….

Ha en fin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: