Mår lite bättre

Kl 05.30
🌤 -21°C

Men attans då, fan vad kallt. Snön smälter ju aldrig när det är så här nattkallt ute. När jag var upp vid 03 och drack vatten kollade jag tempen och då var det minus 22. Men och andra sidan får vi ingen snö när det är kallt 🙂

Sovit bra, gick tidigt och la mig redan före 22, var ju så jävla trött! Höll mig nästan från att sova på dagen. Men efter 16 var jag så trött så jag vinglade fram, huvudet var som sirap! Så då vilade jag typ i 30 minuter på soffan. Enligt klockan så var det oxå en bra natt. Lite många avbrott och jag vet att jag vaknat till men inte helt men att jag varit små vaken. Men idag känner man sig piggare.

Träning med seniorerna nu på morgonen, sen Strong Nation på kvällen. Har ett nytt block på G vi ser hur vi tar in det, tar vi en breakdown eller kör vi på, vi ser.

Var till Petra igår, Saga fyllde 14 år, hon har blivit så snygg lilla Saga, en vacker ung dam. Annars orkade jag inte så mycket mer, ja förutom Strong så blev det inte så mkt annat…..

Ja ja nu väcka barnen, Rasmus hade nått klockan 08 idag som han skulle på. Savannah har möte kl 08.30 och sen med skolan kl 15.

Beställt biljett till Carola, hon är i Storforsen i Juli, alla systrarna skulle ju dit så jag måste väl oxå. Jag har ju alrig varit nått stort Carola fan men hon är ju bra och bjuder på sig själv på showerna så, det kan ju vara värt ändå. Och sen roligt att göra nått ihop med systrarna blir ju lite extra rolig 🙂

Ha en fin vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: