Gratis prova på

Kl 04.30
🌑 -5°C

Trött som en gnu, jag har ju semester imorgon så det ska bli skönt, är så trött!! Dagen gick jätte fort på jobbet igår, vi hade ju vårt första café från Östermalm. Det kom faktiskt mer folk än vad vi trott, vi tänkte att det kanske bli Östermalm och någon till 🙂 Men det blev faktiskt lite fler 🙂

Fast våra är ju inte så sociala direkt…. vi hade en som skrek och skrämde de andra och som härjade på på ett ställe hela tiden. Så de två fick vi fara tillbaka upp med. Men vi var ju tre personal så två av oss blev kvar iallafall. Men annars gick det bra. Vi kunde berätta om våra idéer om vad vi ska göra och fick in lite förslag från de andra vad de ville. Så det blir nog bra när vi kommer igång.

Idag får vi se vad vi hittar på, vår kortidsgäst ska hem så henne får vi föra sen. Kanske lite ragga runt med henne och nån av de andra innan hon ska hem. En korv på IKEA kanske eller nått. Månne om vi inte hade nått som skulle köpas därifrån…..

Ja ja nu idag ska jag göra korrar för veckan, har hittat de jag vill ha. Så de blir nog bra…..

Vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: