Semester

Kl 06.00
🌑☔️💨 2°C

Regnar och blåser när jag stiger upp. Konstigt väder….. nå inte för det jag gillar ju inte snö så jag är ju glad när det inte kommer mer. Men så här brukar det ju inte vara i januari, jo nån enstaka dag kanske men inte ihållande som det varit nu sista veckan och ser ut att fortsätta fram till slutet av januari.

Nu på morgonen blir det pensionärs träning och det verkar komma mycket folk idag. Många har hört av sig och vill komma. Jag hoppas inte det blir så mycket så man inte har koll, för det vill jag inte. Jag vill hinna gå igenom så jag ser att de gör rätt men de är lite olydiga mina adepter, de börjar innan jag visat klart 🙂 Nu har jag en annan ordning så jag hoppas de blir lättare för dem att följa 🙂

Sen har jag gratis prova på denna vecka med zumban, Strong idag, jag ser att en av mina tjejer från tidigare kommer, hon är bokad men får se då om hon bokar av eller faktiskt dyker upp. Hon gick flitigt med mig på House of Joy men efter det har hon varit en gång tror jag. Måste in och kolla om jag behöver öppna fler, det ryms det är inte frågan om det jag har bara inställt den på 10 pers 🙂

Jobb helgen är över, det är tuffa tider…. jag är så trött efter dom så det inte är klokt. Jag skulle ju jobbat ännu idag, den 7 dagen av 8 men jag tog semester för seniorträningens skull. Vi började ju förra veckan och det känns som om jag inte kan vara borta direkt. Nu vill jag köra igång dom ordentligt, sen kan de ju träna hemma den veckan jag inte kan vara där eller träna själva.

Ja ja nu snabbt in på facebook, så frillan förstås och sen hopp i träningskläderna och iväg till Aspen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: