Nytt på jobbet

Kl 04.30
🌑 0°C

Fortfarande varmt, trotts att de sa på tv att det skulle vara 7-8 minus här i natt men det har det nog inte varit, det var 0 när jag gick och la mig och 0 nu när jag steg upp.

Savannah har börjat sin trauma behandling nu och hon kände väl sig rätt nöjd. Hon verkar vara en bra psykolog Paula. Jag har oxå haft henne i nån sväng men minns inte vad som var fokus då. Men det var som de tidigare gångerna jag faktiskt fått prata med någon så kommer de fram till efter en 3-4 gånger, problemet är ju inte du utan allt runt ikring så då får jag inte fortsätta. Jag förstår dom samtidigt, det finns så många som har sina problem och behöver det kanske bättre än jag då. På nått sätt står jag trotts allt som ständigt pågår, en del saker tillkommer andra försvinner. Men det betyder ju inte att jag inte har det jobbigt bara för att jag ler och står på mina ben. I förr går morse till exempel, jag hade ju tänkt sova lite längre. Men jag vaknade med ett ryck och flög upp ur sängen, hade mardrömmar och skallen full av katastrof tankar. Jag fick stå vid sängen i flera sekunder och fundera, vad fan händer??!! Dom tankarna skrämmer mig ännu och dom kom från ingenstans. Ibland har jag dom, jag vet inte varför. Och det gäller alltid mina barn eller barnbarn ibland mig själv.

Jag älskar ju att organisera och ha full koll på saker och ting, planera, skriva och nu ska vi ha nytt på jobbet. Jag, Ida och Alicia har börjat planera lite helg café, vi är less att bara sitta på jobbet. Vår har ju blivit äldre och har svårare att hänga med på saker. Inte bara för att de blivit äldre i sina kroppar, den mentala biten och ju oxå åldras som för alla andra som blir äldre. Det är jobbigt att komma med, jobbigt att ta sig ut, de vill helt enkelt inte göra så mycket. Man ser så tydligt skillnaden, vi har en ung tjej nu på korttids som sitter i rullstol men hon ser inga hinder i något, hon är strax över 20 och vad man än frågar så är hon med. Så som våra en gång var, frågade man vår äldsta kille för 20-30 år sen så sa han ja till allt. Ännu när han var runt 60 år så var det mesta ok. Han är en som varit med mig i allt, vi har tränat hund i skogen, vi har varit på födelsedags kalas och föräldramöten. Han har varit med när jag har flyttat ett par gånger. Vi har suttit ute och grillat, fikat om det så varit sommar eller vinter. Men idag är det mest hemma, sängen och soffan som gäller men han fyller oxå 80 år i år, så det är ju inte underligt alls. men vi glömmer det, vi glömmer ort deras ålder ibland. Men idag har alla lovat hänga med, alla som kan prata är med och tycker det ska bli jätte roligt att få åka på café. Så det blir nog bra. Idag är väl programmet mest att komma överens om vad vi ska göra där, berätta om våra tankar kring caféet, vad vi vill, blir varannan helg bra, en gång i månaden, vad vill de? Vi har sagt att vi tar på oss det, vi gör det på vår helg. Om den andra helgen eller någon annan gruppbostad vill vara med och leda det nångång så får de ju gärna ta det men som det ser ut nu så tar vi ansvaret. Vi har jätte mycket planer inför våren. Jag ska skriva lite när jag kommer till jobbet så vi har något att gå efter. Annars glömmer man vad man ska säga, fråga.

Ja ja nu facebook en snabbis och sen frillan och jobbet 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: