Lite varmare

Kl 06.00
☁️ -2°C

Härligt, inte så kallt idag. Alltså vad jag sovit, så skönt!! Jag har inte vaknat en enda gång, inte ens Finn har kunnat väcka mig 🙂 Men det är väl för att jag hade en näst intill sömlös natt igår, Jag bara svamlade tillslut.

Orken var i botten, städade lite, Danne dammsög och jag skurade. Vi passade på att fira lite Savannah eftersom vi båda var hemma, annars är vi ju sällan det. Mamma kom oxå. Hon har blivit så slut. Man ser i hennes ögon efter att hon varit en liten stund att hon piggnar till. Vi har ju inte kunnat vara så mycket hos henne eftersom förkylningarna avlöst varann, sen har det varit mycket med att få igång vaken. Det tar på henne att inte få vara med. Hon som tynar bort. Igår när taxi kom och hmtade henne frågade hon, var ska jag? Jag sa du ska ju hem till ditt boende igen. Nä vad tråkigt sa hon. Jag tycker så synd om henne. Men nu blir det lite roligheter en månad framåt. Alle fyller år så då skulle Annika hämta henne, sen fyller Rasmus oxå år. Vi ska ut och äta julbord i början av december så det blir lite roligheter iallafall. I helg ska jag fara och gå ut och äta med henne tänkte jag.

Jobb idag 09-18, tar rasen på slutet så jag kan sluta 17, sen hem byta kläder och iväg på pass, Strong Nation idag. Nä nu ska jag föra Savannah till skolan. Sen en snabb sväng in på facebook, fixa frillan och iväg till jobbet 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: