Snart ledig

Kl 04.00

Kl 04.00
☔️ 2°C

Stiger upp före fan men måste ju ha mina timmar på morgonen. Klockan är nu 05.20 och jag har hunnit städa kattlådor, tvätta matskålar och sätt ny mat och vatten. En brasa sprakar på i kaminen och mysbelysning i hall och kök. Det är rätt mysigt att vara vaken tidigt.

Jobbade igår till 17, hann hem och vila en liten stund och sen var det bara att packa väskan med dator, mikrofoner och kablar och bege sig till Vuxenskolan. Riggade upp och inväntade deltagare. Jag har ju mycket Ukrainskor och ryskor på mina pass och igår var en av Ukrainskorna som brukar dansa med mig på Strong och jag tänkte hur ska jag kunna förklara detta för henne men då kom jag på Katja kommer och hon är ryska!! Så hon fick förklara. För hon kan jätte lite engelska och nästan ingen svenska. Men det gick jätte bra. Så kul, sammanlagt 8 stycken, vi skulle varit 9 men en av tjejerna blev sjuk. Så många har jag inte haft på Strong på läääänge. Det är rätt kul att vara tillbaka på zoom. Lite tjorvigt att igen komma ihåg att synas i rutan samtidigt som man ska visa att man är med de som står live med en. Men man jag lärde mig sist och lär mig säkert igen. Men jag ska köpa ny kamera, jag vill ha den som följer mig i rummet, då följer den ut i sidorna oxå.

Hade några nya på zoom oxå, de gillade det och skulle boka fler gånger. Det nya blocket togs emot bra, alla gillade det fast att det är rörigt när vi går igenom, man kör en bit provar, kör alternativ, provar. Det blir lite hattigt och tappar du takten i Strong så är det lite svårt att komma in i det igen. Kan knappt vänta till nästa vecka då jag får köra hela programmet i ett. Strong är helt suveränt, jag älskar det, annars hade jag gett upp för länge sedan.

Jag har börjat få in mina första betalningar, har ju kört gratis i veckan för att se hur mycket det strular, se att allt börjar funka, lokalerna hur är dom osv. Igår kväll betalde redan de första för ett tiokort. Får se då hur det blir för de andra, tänker de köpa kort eller blir det drop ins.

Men jäklar vilket väder det börjar bli. Det har nog regnat under natten. Då jag steg upp regnade det inte men vid 04.30 började det och nu öser det ner och blåser rätt mycket oxå. Ett riktigt oväder där ute.

Ja ja nu blir det so vanligt facebook och sen frillan så jag hinner innan jobbet. Ha en fin helg alla ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: