Onsdag

Kl 06.30
☁️ -5°C

Kallt ute…. brrrr och 20 grader till ska vi ta minst under vintern… men det hoppas vi dröjer. Faaan jag hade inte velat ha snö ännu, det kunde väntat en månad ialf innan det kommer… men nääää nu är det ju här. Hoppas det far ialf, de har ju lovat 5+ och sol till helgen.

Sovit som ett arsel, det är länge sedan jag sovit så dåligt som jag gjort i natt. Somnade men vaknade vi 01, sen var jag vaken i typ 2 timmar, somnade en skvätt, vaknade igen. Var vaken till 05.30, sov en timme och steg upp. Men då var jag trött som en gnu!!!! Hur ska jag orka jobba idag?? Vi får se, ska känna efter lite hur det blir. Man är ju lite virrig i bollen oxå efter att man inte sovit. Nå vi får se… före 10 måste jag sjukskriva mig om jag ska vara borta.

Jag var ju ledig igår…. hade lite telefonsamtal igår, lite annat sånt som jag fixade. Kollade nya låtar och korrar. Gick igenom mina pass. Var ut och åt med Rasmus, sov en liten stund. Var och handlade och sen var det dags att dra vidare mot Ninas lokal 🙂

Zumba Gold 17.45 som vanligt jätte roligt ❤ Sen var det Zumba fitness på det, 19.15 sparkade vi igång. Igår var vi på Folkan i bio salongen. Det gick riktigt bra det. Golvet är ju bra att dansa på, sen blir ju akustiken helt annan när det är tyger överallt. Det enda som jag kände var att jag hade behövt mer ljus precis vid datorn så att zoomarna hade haft bättre bild.

Kom dit typ 18.55, bar in allt och sen var det bara att börja rigga. Lite bråttom blev det, eller jag kände en liiiten stress, det hade jag inte behövt. Det är alltid så när man riggar första gången på nått ställe. Man vet inte var allt är man hittar inte kontakter osv. Jag frågade om de hade nån spotlight eller nått? Ja säger Carina det står en på scen, jo det gjorde det men den var ju så STOOR och enormt stark, jag hade inte tänkt bli brun 🙂 Men förövrigt funkade det helt ok. Passet gick oxå bra, en bläcka fick jag helt plötsligt i en låt 🙂 Men som vanligt funderade jag på hur jag kan göra det bättre till nästa gång, vad som kan behövas. Och då var det bara pooooffff tomt där uppe 🙂 Hade två helt nya på zoom, de tyckte det var jätte roligt och vill fortsätta, så det var ju roligt att höra ❤

Gänget igår, så kuuuul ❤ Jag tror jag har sveriges trognaste zumbisar. BVar jag än ställer mig, var jag än är så hänger de på, vilket gäng va? På fotot bara en del av dem. Flera har varit med mig sen jag startade för 9 år sen. Otroooliga är dom ❤

Vet ni vad jag köpt??! Helt galet, jag har köpt badskor, handskar och baddräkt!!! Helt jäkla galet… ifall jag får för mig att bada, vem vet 🙂 Men pratade med min hjärtsköterska i veckan. Hon sa att kallbad är inget vi kan rekommendera men hon skulle ta upp det med min läkare nästa vecka. Jag får bada på egen risk. Men tänker nästan att jag ska göra det 🙂

På simbutiken.se fanns hur mkt som helst 🙂

Ja ja nu ska jag köra igång dagen, måste handla

Simma lugnt

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pia Innala
    Nov 09, 2022 @ 12:17:26

    Heja dig Anna…..men vänta tills du får svar av din läkare….❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: