Oooh vet ni jag är ledig

Kl 06.15
🌑 💧 3°C

Stiger upp och det är mörkt som det är vid denna årstid, helt svart där ute. Men jag gillar ju det, jag tycker om mörkret, det är bara mysigt. Man tänder små lampor och så, det blir så mysigt. Nu gjorde jag ingen eld, kanske jag skulle gjort det? Men orkade inte.

Skulle ha kört mott Strong pass igår men jag orkade inte, jag har känt mig i några dagar lite hurvig, trött, ont i leder och så så jag tänker att jag börjar nog bli sjuk. Savannah var ju snorig för två veckor sen och nu Rasmus, ingen covid, men en lite värre förkylning. Idag har jag lite ont i halsen men vet inte om det bara är för att jag inte pratar igång mig än 🙂 Men när jag sen kom från jobbet så sov jag i över en timme, djupt! Jag var helt slut.

Vi var på Lidl igår jag och Danne. Alla säger att det är så billigt men jag kan inte handla i Finland. Jo jag vet att det låter konstigt men de har andra varor, det står saker alltså märkning på hyllkanten som jag inte fattar. Vi kan ju inte finska. Och så billigt var det inte, kaffet var tex mycket dyrare än i sverige, osten var väl lite billigare och smör var jätte billigt jämfört med sverige. Sen är väl frukt och grönt billigare, äggen hade stigit rätt mycket sen jag köpte ägg sist i Finland. Köttet, kyckling var väl heller inte nått mycket billigare. Sen är jag inte pris medveten, jag vet inte vad varor kostar egentligen. Ja lite vet man ju på ett ungefär men fan jag måste bli bättre på det.

Vi kastrerade Balder igår, eller Balle som han kallas mellan varven så nu har Balle inga ballar. Det gick bra men själva infångandet av honom var kaos, ja jävlar vad han klöste mig. Han är ju en vildkatt och han gillar inte nr man ska ta fast honom. Stackars Balder ❤

Idag börjar vi köra ner grejer till vagnen, vårt Arctic Ice Swimmers har invigning imorgon kl 18 🙂 Så jag ska ner och fota förstås härligt ❤

Senare på eftermiddagen har jag tre låtar zumba kids….ska köra igång ett disco 🙂

Nä nu starta dagen, fixa frillan och sen ska jag njuuuuta av resten av dagen.

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: