Savannah blir 17 år

kl 05.30
🌑 2°C

Idag för 17 år sedan föddes hon, vår egen lilla solstråle. Vi har skrattat åt alla hennes kommentarer, gjort så mycket roligt. Hon kunde säga vad som helst inne på en affär. Hon var mycket träffsäker i sina kommentarer. Vi har tillsammans gått igenom så mycket. Hon har inte haft det lätt, skolåren har varit tuffa på många sätt. Men hon har gått igenom det, kämpat, hon har gjort det på ett super sätt och nu börjar hon nosa på slutet av tunneln och kommer ut som en otroligt fin människa med empati, förmågan att säga förlåt om det behövs, hon kommer ihåg sia nära och kära, hon är envis och stark. Hon är min idol ❤

Så i morse såg det ut så här hos oss.

Grattis min fina gumma på din dag ❤

Idag blir det kastrering av Balder, 08.30 har vi tid i Happis. Sen klockan 10 ska vi vara på HC och träffa arbetsterapeut eller vad hon nu är med ett hjälpmedel till Savannah. Jobb kl 11-15.30 och sen pass kl 18.30! Måste hinna köra det nya blocket, fast jag har så jälva ont i ryggen så jag vet inte hur det ska gå. Men det går alltid något sätt 🙂

Ja ja nu måste jag byta kläder, fixa frillan och sen är det dag att starta dagen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: