Sovit lite :)

Kl 08.00
☔️ 5 °C

Ledig helg, skönt, sov lite extra 🙂

Idag har vi invigning av vårt vakbad, uiiii vad spännande det ska bli! Igår började de köra ner grejerna till kajen… idag kommer vagnen ❤ Gå in på facebook och läs på vår sida Haparanda Arctic Ice swimmers. Vi kommer även sända live ikväll so följ oss där om ni inte kan komma.

Jag har skrivit ett lite tal som jag ska hålla, Pia och Tuula ska berätta om sina upplevelser, Meri Nikula kommer och välsignar vårt vakbad och fan nu har jag bråttom så det får bli en bättre blogg imorgon 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: