Volymen

Kl 04.30
🌑 5°C

Klockan ringde 04 men jag ställde om den och steg upp 04.30. Så tyst och skönt i huset, jag var så tidigt vaken så katterna hade inte gjort sin morgon toa ens. Men nu så tror jag jag hör Finn skrapa i sin låda. Det var ju rätt varmt på morgonen. Igår kväll var det ju minus grader en stund, det blev is på bilrutorna. Men redan innan jag gick och la mig så var över.

Oh vad mina kids gjorde mig stolt igår, dom var så super duktiga. Dom var så taggade på att uppträda så det inte var klokt. Det kändes som att hålla koll på en massa känguruungar, dom var så pirriga och ivriga att få komma upp på scenen. Vi körde igång alla med både sång, vifta armar och klappa. Dom var verkligen super braaaa. Alla tyckte det, oooh vad duktiga dom är sa flera och Pia tyckte det utvecklats sen förra året och det har de. Dom diskuterade zumba ungarna innan vi gick upp. Hur länge ska vi hålla på att zumba frågade de, ja sa jag så länge ni vill. Det finns zumba för alla åldrar. Oooh säger en flicka, jag ska zumba när jag är hundra år ❤ Ooooh tänkte jag, då har jag gjort något rätt. Men vad glad jag blir att höra det sa jag till henne. Jo säger flera jag ska oxå zumba hela livet ❤ ❤

Sen var det ju min och Karinas tur att vara på scen, modevisning! Jag har gått en gång som modell för över 30 år sen, Karina hade aldrig gjort det. Men vi hade lite små planer för hur vi skulle göra detta så det gick väl bra. Det var kul iallafall, vi hade kul. Det var som en rolig grej att vara på. Dom som har visat flera år var ju super duktiga, dom hade kolla på svängar och hur länge man stannar och hur många gånger man går fram och tillbaka. Det var super kul, det gör jag gärna igen.

Idag har jag Strong Nation….. det har som tagit lite musten ur mig. Det är ju det att det är öppet mellan oss och gymmet och folk på gymmet klagar över hög musik. Men vad ska man göra, folket som är på gruppträning ialf zumba folket vill ju ha volym. Kan inte säga något om de andra vill ha volym. Sen att vi försöker prata och överrösta musiken…. det är ju inte fråga om det, det är ju cueing, alltså vi leder deltagarna i vad de ska göra, vi peppar och driver på…. Jag ska sänka lite grann men inte mycket, för då funkar inte mina pass. Om bara gardinen som ska dit skulle komma upp så kanske det blir bättre. Tyg dämpar ljud men den är ännu inte på plats.

Jag funderar och funderar, hur ska jag göra, samtidigt som jag känner att det är det roligaste som finns, det är min återhämtning från vardagen. Jag kan inte tänka mig ett liv utan att vara instruktör så känner jag att är jag klar med det här? Jag har fått frågan av flera om zoom, nja, det är ju inte lika kul tycker jag då. Sen skulle jag inte ha nånstans att vara heller

Ja ja nu in snabbt på facebook och sen fixa frillan och så jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: