It keeps raining and raining

Kl 05.30
☔️ 5°C

Klockan ringde redan 05 men orkade inte stiga upp, drog mig 30 minuter till.

Inget pass igår, hade tre bokningar men fick inte köra med så lite. Förstår ju det samtidigt som jag tänker att blir det inställt hela tiden så kommer folk sluta boka. Det tar tid att bygga upp ett pass.

Ja ja så kan det oxå vara. Sista gången med Zumba Kids imorgon och så har vi vårt event oxå start klockan 15.00-17.00, vi kommer att vara på Korpen. Det ska bli roligt, 22 anmälda hittills. Vi kan ta in några till men sen blir det för trångt. Vi är ju 12 instruktörer oxå! Vill du vara med så skynda dig in och anmäl dig 🙂

https://fb.me/e/2kasivmek

Jag och Maria ska ut nu och leta efter hunden som sprungit bort i Kalix, den är sedd efter E4an i höjd med Karslborg. Så vi tänkte möta upp från Happis. Hoppas den stackarn hittas. Det är en svart vit ung saluki om ni ser den. Den lyssnar till namnet Thindra. Stackars vovven, de är ju lite små ängsliga hundar annars oxå. Jag hoppas verkligen den kan hittas oskadd ❤

Jag har lite nytt på gång, det händer ju saker hela tiden så det är bara att ställa om sig, fundera, jag vet inte om erbjudandet är något för mig men jag ska undersöka saken. Det är annars ett jätte roligt erbjudande. Nå vi får se var livet tar en 🙂

Ja ja nu ska jag vidare och göra mig klar för dagen. Har ju en del att ta tag i innan vi ska ut och leta hund ❤ Måste fortsätta skriva på två av mötena som har varit med det tar typ 30 min bara jag hinner ta tag i det. Det blir idag!

Ja min fot, den lever ett eget litet liv den. Jag har inte ont i den, det gör ont i benet där jag smällde i den men inte i foten. Jag är kall i foten och vaden är stel men det är inte ont…. tror det bara allt runnit ner.

Ser fram emot att Rasmus flyttar hem, han är så fin min kille, han söker jobb med ljus och lykta så behöver ni någonstans så säg till. Han gör nog vad som helst 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: