På genrep

Kl 05.15
🌑 3°C

Börjar jobba 09 idag så det blev lite tidigare uppstigning. Det är mysigt att vara uppe tidigt. det är mörkt, jag gör iordning för djuren, det är lite kallt i huset och man tänder en brasa. Efter bara en liten stund börjar djuren att flockas kring brasan. Så mysigt.

Vilken jäkla dag det var igår!!! Jag tänkte att jag blir galen! Det började redan på morgonen med telefonsamtal, Savannah messade och behövde medicin till skolan. Så jag var tvungen att åka till apoteket, hämta ut hennes medicin, iväg med det till skolan, samtalen avlöste varann. Inga döprat samtal utan viktiga samtal, jag hade några telefon möten och några fysiska möten. Mellan varven försökte jag köra mina korrar och vi var ut och åt jag Pia. Sen for vi till mamma. Sen hämta Savannah och så möte med henne. Hem sova en skvätt och så iväg på pass och direkt efter det på genrep för modeshowen. Jag och Karina har ju aldrig gått som modeller. Men vi hade 3 minuter överläggning så hade vi ett färdigt manus över vår gång och vad vi ska göra 🙂

Landade hemma efter 20. Fikade med Savannah och babblade om dagen. Sen blev det bastu och soffan! Upptäckte i bastun hur min fot ser ut, det förändras.

Tänk och jag har inte ont, jag har inte stukat foten, trampat snett eller nått. Det har kommit sen jag slog i benet. Det är ännu ont uppe där jag slog i men det har iallafall börjat bli mjukare, vaden har ju varit som en sten, underligt!

Ja ja nu ska jag kolla om Savannah är vaken, sen blir det håret och sedan jobb. Har hemma dag med en tjej. Sen har vi någon föreläsning kl 13, så det ska bli kul.

På kvällen zumba kids och modevisning, låten har landat i mobilen så jag är redo. Vi öppnar med kidsen och får igång publiken litegrann. I år får de vara med och lite leka med oss 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: