Jobbet kallar

Kl 06.00
☁️🌫 8°C

Dimmigt ute när jag steg upp, inget regn men det har regnat, det är ännu blött ute.

Satt vid datorn ett bra tag igår morse….. hatar när det blir för länge men ibland börjar man googla på nått och så går det bara vidare men oj vad är det där och det och helt plötsligt har timmarna gått.

Dansade igenom hela Gold och ändrade i korrarna där det behövdes. Det är så skönt att man inte behöver träna ihjäl sig inför nya korrar hela tiden, det går rätt fort ändå. Man utvecklar nån koreografi hjärna. Minns när Kirsi sa till mig, jo jag kan ligga i soffan och lära mig en korre….. fyyyy vad fusk tänkte jag! För mig kunde det ta tre dagar att lära mig 1!!!! Men nu så är jag där, jag kan titta på en korre, provdansa den två gånger sen kan jag den relativt bra, så pass bra att jag vågar körda den på passet. MEN jag har ju alltid min pärm, den är min säkerhet och bara för att jag hatar att tappa bort mig. Ett snabbt öga ner så vet jag var jag är. Men jag har så många korrar i skallen varje vecka. Som just nu är jag uppe närmare en 60 olika korrar med Strong varje vecka. Det är liiite mycket i min lilla skalle ibland 🙂 Sen byter jag ofta ut en korre i fitness och toning passet, sen blir det ju samma nu i Gold, kidsen håller jag samma de 5 veckor vi kör. Och i Strong byter jag inte lika ofta. Men det kräver sitt ändå.

Så idag vad händer i dag, jo en ny korre till fitness passet sen dansa i genom det och så dansa igenom Gold oxå, jag har premiär imorgon 🙂

Blev tillfrågad om jag ville sitta med i styrelsen för Grape gruppen här uppe. Jätte smickrande att bli tillfrågad men jag var tvungen att tacka nej, det är lite mycket nu och jag vill göra ett så bra jobb jag bara kan med det jag tar på mig. Så jag sa faktiskt nej hör och häpna. Men vi ska ha en jätte släktträff i sommar och jag sa att är det något jag kan vara med och göra till den så hjälper jag gärna till.

Vi fick en påminnelse på mobben, att Savannah har en tid 09.15 idag till HC på labb men vi vet inte vad det är för? Vi har inte fått någon kallelse till det, bara att lämna urinprov idag vilket hon glömde på morgonen. Hon har ju lämnat blodprov för två veckor sen ang hennes järnvärden. Ingen har hört av sig ang det så jag antar att det är bra. Det är så mycket tider till läkare, labb, sköterskor, kuratorer och arbetsteapeuter osv så jag har snart ingen kolla på vad allt är. Men denna tid har jag ingen aning om vad den gäller. Jag har försökt ringa dit men då säger de, de ringer upp mig om kring 10.15. Ringde labb, då säger de att de ringer upp mig 12.15……. jag vill bara veta om det är prover eller om det var kiss provet. Nå vi får väl dra dit…..

Gjorde om lite hemma igår. Har ju köpte en fåtölj på Hermanssons, så snygg men inte stans skönaste direkt. Måste fråga Therese om vad man kan göra, vill ju inte förstöra den med vilka ändringar som helst. Den är ju original typ 40-50 tal. Sen tände jag mina lycktor, så mysigt.

Jag ska köpa en liten tv som jag ska ha där. Tänk och sitta är och mysa med morgon kaffet, framför brasan när det är kallt ute. Tänk om man kunde ha en matta…. men jag har ju en kiss Roffe…. förbannade hund. Ska beställa kemisk kastrering så får vi se om det hjälper. Men Nina hade nått halsband med feromoner som hon satte på sin Sky och de tyckte det var bättre. Kanske man kan testa en sån oxå. Den har inte pinkat mina mattor i vardagsrummet men då får den inte vara ensam där heller. Han pinkar inte mycket, en markering men det är ju så jävla irriterande för det! Men det känns som om jag måste fixa en matta där ändå. Såg en jätte fin på Rusta, ska gå och titta på den igen. Lite praktisk får jag vara och inte köpa nått lurvigt även om det hade varit mysigt men hos oss är varje matta en uppsamlar för djurhår. Det måst vara enkelt att städa.

Fåtöljen fick stå ute ett dygn, sen dammsög jag den noooga, såg spindelnät, hate spiders!!!!

Ja ja nu måste jag sätta igång då så jag hinner göra vad jag ska…… jobbet kallar in mig kl 12 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: