Premiäääär

Kl 06.30
☁️ 7°C

Molnigt men inget regn när jag steg upp i morse. De har ju lovat massor med regn fr ikväll och det kunde ju blåsa upp till storm oxå men vet inte om det gällde just våra områden. Men blåsigare blir det.

Jobb igår och sen zumba på det 🙂 Idag blir det premiär för Zumba Gold, det ska bli så roligt. Äntligen börjar vi ❤ Men får se då hur det blir att springa emellan….. nu går det men hur blir det sen när snön och kylan kommer? Hoppas att hösten blir lång och starten på vintern varm 🙂

Passet igår gick bra, lite bytte jag plats på saker i uppvärmningen 🙂 Men spelar roll, det gick bra och blev inge hjärnsläpp, jag bara körde på 🙂 Nya låten hann jag inte alls öva på, körde den två gånger efter att jag kom hem men det gick bra, den har lätt koreografi. Rolig lite tuffare men kul.

Får se om jag hinner ta någon ny låt till ikväll. Ska kolla igenom vad jag har och vad jag tänkt nu direkt efter att jag varit in på facebook och är det z toning eller är det b toning som ska ha nytt??? Ja ja det blir nog bra med det med.

Vi har full kaos på jobbet, flera sjuka, en praktikant och så kom en kille som aldrig varit hos oss på vick igår. Jätte duktig verkar han vara, det är inte det men den som jobbade kväll måste jobba och samtidigt introducera honom. Han kan ju inte gå självständigt, naturligtvis inte när han aldrig jobbat hos oss. Tyckte synd om honom.

Alltså vad har hänt? Det är ju gräsligt hur allt funkar, hur allt blivit. Hade vi haft 3-3 kvar så hade det inte sett ut så här. Då var vi friskare, vi hade inte brist på vikarier, vi var gladare, vårt sjuktal var lite över 2 nu är det väl nånstans mellan 8 och 10. Folk orkar inte….. Och det här är för att politikerna inte lyssnade, de förstod inte, de skulle driva igenom hälsoschemat, för vem var det hälsosamt? Jo för ekonomin… men det här har inte blivit billigare, nu har man brist på en massa håll istället, brist på personal, brist på vikarier, en sjukare personal, ekonomin har inte fått det uppsving de ville, kostnaderna har skjutit i höjden för att folk fått jobba övertider i massor just för att vi inte har folk….. Vi försökte säga detta till dom redan innan hälsoschemat kom igång men de trodde inte på oss!

Nu in på facebook och sen köra korrar innan jobbet kl 12

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: