CMM fest

Kl 08.00
☔️ 8°C

Det var en aktiv dag igår. Startade morgonen med att renskriva min warm up till Gold. Sen körde jag igenom kidsens korrar, gjorde ett ark till med zumba pass. Sen drog jag iväg till FysioGym, det var dagsn för dagens Zumba Kids. Det är så roligt, just lööööve my kids ❤ Sen hem, dansa igenom Gold.

Hämtade mamma vid 13, drog ut på stan. Det var ju avslutning med CMM på Tinas. Så vi tog en hammis och Tina bjöd på tårta till efterrätt. Sen fick hon med sig två mackor av Tina, hon är så gullig. Hon kom smygandes försiktigt och fråga de mamma om hon äter såna mackor? Jo sa mamma, ja säger Tina då får du med dig dom här ❤ Hon är så snäll Tina. Sen tog vi en prommis runt stan, kollade på husen och pratade om alla som bott i dom. Efter det blev det en sväng till Coop, köpte fika med mamma så hon har att bjuda när hon får främmande. Hon var nöjd med dagen. Den nya sittsäcken vi fick av Ninas mamma var helt kanon, mamma sa att den är så skön, hon frös inte alls i den 🙂

Ja just ja skrattade åt Tinas dotter, jag stod och beställde så frågar hon Börjar ni zumban snart jo sa jag på tisdag. Oooh vad skönt då blir mamma gladare. Sen gav hon förslag på låtar som gör Tina glad så jag ska försöka hitta den så vi kan ta in den 🙂

Nå niin. Kom hem vid 16, körde lite Gold, vilade en stund och sen var det bara att hoppa i duschen och gjorde mig iordning, vi skulle ju på CMM middag! Pian och Tuula hämtade mig strax efter 19.30.

Det var BBQ fläskkarré, finsk flankstek, grillierade grönsaker, sen nån mos?? Maten var väl enligt mig så där, jag gillar inte BBQ när det smakar rökt, hatar rök smaken, sen fick jag en hel del fläsk, sen flankstek är ju såååå segt, grönsakerna och mosen var ok 🙂 Dansen kom igång vid 21. Vi dansade på, dom var väl heller inte sååå där jätte bra. Låtarna var bra men farbröderna var väl lite trötta kanske. Men allt går, det är bara att köra på, kul var det att stuffa runt lite ändå. Vid 23 kände jag att nu är det dags att dra hemåt. Dels är jag trött, det är alltid mycket och jag sover dåligt, sen skulle jag tvätta håret, har inte hunnit med det under veckan. Det är ju inte bara och tvätta det, sen ska det torka ialf lite innan jag går och sover annars är allt blött, sen tar det ett par timmar att fixa det morgonen efter. Orkade inte tvätta håret när jag kom hem, gick faktiskt ner till bastun men vände. Jag har tvättat det nu på morgonen istället.

Steg upp 08 och 09 så hade jag diskat matskålar, utfodrat alla djur, rengjort kattlådor, badat bastu och hängt tvätt! Nu sitter jag här vid datorn, ska in på facebook en sväng och sen fixa lite i frillan, skalpen har torkat ialf.

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: