En varning

Jo jag har glömt att berätta men i somras blev jag uppringd på messenger, ett gruppsamtal. Tjejen som lagt till mig hade jag pratat med några dagar innan om våra ungdomarna. När jag ser vilka som är med i chatten så tänkte jag att det kanske har med ungdomar att göra… men icke då. När jag svara så hör jag en arg kille svära lös nå jävulskt över en personlig sak han varit med om. Lyssnade ett par minuter och försöker fatta varför jag ska höra detta….. men ganska snart förstår jag att detta är inte meningen att jag ska vara med i så jag lägger på. Ringer senare upp tjejen som lagt till mig och frågar varför jag var med där. Nä säger hon jag har inte lagt in dig, jo sa jag det står ju om du kollar i chatten så ser du att det står att du lagt in mig. Då säger hon att det är inte första gången hon är med om det. Förra veckan hörde jag en till som varit med om detta att man blir inlagd på messenger i samtal. I helgen ringer en Merja P upp mig och frågar vad jag ville??? Jag fattar inget, vadå vad jag ville? Ja men du har ju ringt upp mig! Nej säger jag det har jag inte, jo sa hon enligt min telefon har du ringt upp mig 12.07 nej säger jag och kollar mina listor, inte enligt min telefon och skickar en screenshot på det. Alltså vad händer i cyberspace??

Så iallafall samtal på MESSENGER håll koll på vilka som är med. Så att man inte har obehöriga lyssnare där. Kan ju bli mindre kul……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: