Thursday/Strongday

Kl 05.30
☁️ 5°C

Steg upp halv 6, klockan ringde redan 05 men flyttade fram den, brukar göra så, det är liiite jobbigt att stiga upp direkt den ringer 🙂

Rantade lite med Danne på förmiddagen igår innan jag började jobba. Det hade egentligen varit kvalitetsmöte men jag var ledig och kände att jag orkar inte fara in på möte. Vi får bara fyllnadstid och jag känner att dels är det fel betalning, vi är heltider och ska inte kunna ha fyllnadstid, vad fyller vi upp till. Och sen är vi så lite lediga så att slösa sin lediga tid känner jag inte är värt.

Jobbade en hel del med vår invigning till vakbadet och sedan även till vår Låt hjärtat va me’ gala. Hoppas det då kommer folk. Körde även igenom Gold flera gånger, lite här och lite där. Måste hitta en warm up oxå…. tror jag vet vilken jag ska ta 🙂

Nu in på facebook, sen frillan och så jobbet. Börjar 09 idag, har en hemma dag…. den kan vara liite jobbig, det beror på vilket humör min brukare är. Men men det brukar gå bra iallfall, lite lirkande så går det 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: