Rolig dag

Kl 07.00
🌤 0°C

Det har nog varit minus i natt, det var frost på gräsmattorna när jag steg upp. På tal om att stiga upp så försov jag mig med en timme. Min mob ringde inte eller så hade jag glömt att ställa den, jag vet inte. Men jag vaknade 07 iallafall och hann föra Savannah ändå.

Vilken rolig dag det var igår eller jag mådde bra igår 🙂 jobbade på dagen, gjorde en korre mellan varven, med jag väntade på att min brukare skulle stiga upp. Vi pratade lite grann men denne gillar att mysa så det tar sin tid. Och är man pensionär så får man ju göra det ❤

Kom hem, sov en stund, käkade, gick igenom mina korrar och sen var det dags för passet. Det börjar bli lite folk på passen, hoppas det håller i sig. Det räcker för mig som det är 6-10 personer, det är helt ok för lokalen är ju inte så stor heller. Vi hade ett himla bra ös igår, så jäkla roligt. Att inte ha scen har sina fördela man blandar sig mer med deltagarna men å andra sidan har de svårare att se mig. Så det finns sina pros and cons i allt. Men passet gick super bra och så roligt att se mina gamla deltagare hitta tillbaka. Man saknar dem som brukar köra med mig när de är borta.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng sen fixa frillan, vi ska på möte och frulle till Tuula idag. Vårt Haparanda Arctic Ice Swimmers tar fart. Elen är dragen, värmemattorna är beställda, strömbildaren är köpt, virket till bryggor och annat är köpt. Lite inredning till kuren är kvar. Men sånt ordnar vi eftersom.

Ja ja nu ska jag starta dagen, har en hel del hårfix, tvättade skalpen igår så då smiter mycket. Men det ordnar man rätt fort ändå.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: