Ringde kl 04

Kl 04.30
🌑 6°C

Klockan ringde 04 men jag steg upp först 04.30. Det tar 20-25 minuter att bara diska matskålar och utfodra alla djur sen ska ju sandlådor oxå rengöras. Så det tar sin lilla tid.

Jobbade hela dagen slutade 17. Sen var det hem, käka, sov en liten skvätt, ta ner nya musiken, skriva korren och så gå igenom passet. Sen var det bara att hoppa i kläderna och dra iväg till FysioGym. Jag blev så glad, antalet deltagare ökar sakta men säkert. Det tar ju ett tag för folk att hitta en. Inte för det, jag zumbar lika gärna för två som jag zumba för 40. Men att vi ökar är ju ett liiiitet kvitto på att jag gör något rätt iallafall. Passet gick kanon, tror jag hade ett litet släpp bara så det var ju helt kanon det 🙂 Fick en ny tjej oxå igår, en ryska. Hon sa att mina ryska vänner har rekommenderat dig och bett mig fara och dansa med dig. Men OJ vad glad jag blev, gud vad roligt att få höra det ❤ Hon hade aldrig zumba tidigare, så det var ju ännu roligare att försöka frälsa henne i zumbans värld. Hon stannade och pratade med mig efteråt och hon hade haft roligt och skulle komma tillbaka. Hon tänkte testa toning oxå men nu idag ska hon plugga. Hon pluggar till sjuksköterska berättade hon.

Efter passet hade jag ett zoom möte med Päivi, vi har lite svårt att få schemorna att gå ihop så vi har lite tid över för planering så vi tänkte då får det bli zoom. Men det strulade lite med ljudet, Päivi hade problem att höra mig, tänkte att det var fel hos mig men jag vet inte. Jag satte på mina hörlurar och kopplade upp mig mot datorn, då hörde hon mig lite svagt men sen ökade hon volymen 😀 Nå väl vi fick planerat, turordning är bestämd, inträdet, hur många vi tar, hur vi ska göra med de priser vi har osv. Det tog en halvtimme ändå. Sen var det bastu, soffan och så sängen. Sovit lite si så där….. igår slog min återhämtning i botten, men det är ofta så när jag ka börja jobba efter ledighet. Nu ligger min återhämtning på plus, sömnstatusen var däremot under normal men jag har ju stigit upp före fan vaknat!

Min fina Finn, han måste bara få sitt morgon gos när jag sitter framför datorn. Han är så fin, helt otrolig katta måste jag säga ❤ Snart fyller vi år jag och Finn han blir 5 och jag 25 :D…. kanske 57 stämmer bättre 🙂

Nå niin nu är det dags för facebook, sen frillan och sen är det jobb dags idag igen. Imorgon är jag ledig men sen jobb från torsdag till söndag. Det är en sån jobba 6 av 7 dagars vecka, nå den är bättre än 7 av 8 dagar… en dag kortare. Vi vet ju ad vi gör, man behöver inte planera sin fritid direkt 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: