Idiot träna

Kl 06.00
🌤 6°C

Var på styrelse/frulle/morgonmöte med HAIS, Haparanda Arvtic Ice Swimmers. Tuula hade bullat upp med sån frulle så det inte va klokt, jag blev inte hungrig förrän på eftermiddagen, så gott. Tack till bästa Tuula för den. Vi fick mycket gjort och arbetet går framåt hela tiden. Nu känns det riktigt bra att arbeta med detta, vi ska ju ha invigning i Oktober så det gäller att ligga i 🙂 Snart kan man börja köpa medlemsskap oxå i föreningen.

Vi som gillar att vara med på bild 😀

Efter det var jag och Pia ut till Seskis och planterade på gravarna. Vi satte även en på Arvid Kerttus grav, min morfars pappas, det var bara kottar där i somras så vi tänkte att lite fint måste han ju oxå få 🙂

Hem, handla lite, fixa hemma, prommis med Roffe, vila lite. Dennis och Lise kom, hopp i träningskläderna och iväg och köra kettlebell med Minna, så roligt. Så skönt pass att inte idiot träna och ändå få upp pulsen. Kan tänka mig att pulsen stiger ännu mer när man kan passet. Synd bara att man jobbar kvällar kanske jag kan ta rast nångång och fara på passet, Tror faktiskt jag ska göra det. Och sen helt perfekt att det bara är 45 minuter. Då hinner man luncha och duscha efteråt oxå. Det samma har jag tänkt göra med Johans pass, lite stretch i stelkroppen vore inte illa 🙂

Så ni träningsvänner som inte testat, detta var superbra!

Nu ska jag renskriva vårt protokoll från igår och skapa ett medlemsregister. Lite jobbigt att skriva bara när jag har en nudist liggandes mellan mig och datorn och på mina armar. Men matte får omorganisera så han kan va med, jag har inte hjärta att köra bort honom, finaste älskade Finn ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: